Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w przeciągu tego czasu nastąpiły jakieś zmiany?

Motox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :D

Ostatnio w Cabala II gralem cos w lipcu poprzedniego roku i chcialbym wrocic :D, i mam pare pytan.

Czy zmienilo sie cos z fps`ami bo na poczatku mialem okolo 20...

Jaki jest teraz maksymalny poziom?

Duzo jest polakow?

Czy juz skonczyla sie beta czy nadal jest.

Wiadomo cos o serwie EU.

Opublikowano

Tak, zmieniło się. Z 20 000 graczy ilość spadła na 15. Polaków jakaś garstka jest, ale niewiele (tak samo jak i obcokrajowców zresztą). Przez ten czas jakieś fixy na optymalizację były, aczkolwiek tego nie odczułem zbytnio. :) Nadal trwa beta, a o serwerze EU nic nie wiadomo, ale pewnie prędzej serwer NA zamkną, niż pojawi się EU.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak, zmieniło się. Z 20 000 graczy ilość spadła na 15. Polaków jakaś garstka jest, ale niewiele (tak samo jak i obcokrajowców zresztą). Przez ten czas jakieś fixy na optymalizację były, aczkolwiek tego nie odczułem zbytnio. :) Nadal trwa beta, a o serwerze EU nic nie wiadomo, ale pewnie prędzej serwer NA zamkną, niż pojawi się EU.

nie dziwie się kto by w takiego gniota grał jak można spieprzyć tak cabala.

Opublikowano

a czego oczekiwac po serverze testowym.... wcale nie pomagacie tworcom udoskonalic p[roduktu nie grajac i tylko ciagle narzekajac jak to ma miejsce wsrod polakow..

Opublikowano

Jak można pomagać skoro wypuszczają niezoptymalizowane g****o, gdyby chociaż grafika była jakaś odpowiednia na te wymagania. Black Desert ma dużo ładniejsza grafikę i działa mi płynnie na 40-50fps, a cabal 2 na 20-30fps. Pomijając grafikę - średni late game, combat system nic ciekawego, stary, oklepany. Nie wyróżnia się niczym lepszym na tle masy innych mmorpg.

I czemu od razu wylatujesz na Polaków? Może warto by iść na zagraniczne fora poczytać jak wygląda sytuacja a dopiero potem się wypowiadać.

Opublikowano

bo zauwazylem ze tu zawsze wszystkim sie cos nie podoba... a nie zqauwazylas ze to jest server testowy ktory wymaga usprawnien? wiec jak jest cos co komus przeszkadza to moze lepiej byloby napisac do tworcow uwage co jest nie tak zeby mieli okazje do poprawy czegos w przyszlosci.. mi np za cholere nie udaje sie sciagnac calosci i wyskakuje mi blad 126...  co do Twoich fps to niema znaczenia ze w innej grze masz wiecej a tu mniej bo rozne gry sa roznie zoptymalizowane... i dzialaja na innych silnikach graficznych...

Opublikowano

... . .. .. . . .... .... .... .. .. . .. . .. . .. . . ....

Jest c*****o zoptymalizowana. Gra jest na silniku cryteka, wszystkie inne gry na tym silniku działają normalnie i dobrze. Stosunek Optymalizacja:Grafika ssie. Co z tego że jest nadal beta? Gra w Korei stoi od 4 lat, nadal mało czasu, żeby usprawnić? I tak nic nie poprawią, bo update na EU są zależne od update na KR. Beta testy to tylko nazwa, która jest wytłumaczeniem w razie wystąpienia dużej ilości bugów, bo od razu opinia słaba, że gra wypuszczona a tu bug na bugu. Jeśli coś jest słabe to wiadome że większości się nie podoba i jeśli ktoś pyta o opinię, to przecież nie napiszą, że polecają badziewną grę. Wbij na fora typu reddit, dział cabal 2, tam też wszystkim się nie podoba. Nie najeżdżaj od razu na to, że Polakom się wszystko nie podoba, bo potem pójdzie taki jeden z drugim i nagadają obcokrajowcom, że o Polacy to są tacy i tacy i potem jest opinia jaka jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...