Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalny jest dung na 20lv? Lobby z dungami? Po co one?

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Opłaca się chodzić na te dungeony na 20lvl, czy lepiej wbić level i pochodzić na te wyższe? :) .

2. Jak wejść do tego lobby z dungami? :D.

3. Poco się chodzi na te dungeony, bo byłem przed chwilą i mi tylko potiony wyleciały :) .

Z góry dzięki za odp. :) .

Opublikowano

1. Opłaca się chodzić na te dungeony na 20lvl, czy lepiej wbić level i pochodzić na te wyższe? :) .

2. Jak wejść do tego lobby z dungami? :D.

3. Poco się chodzi na te dungeony, bo byłem przed chwilą i mi tylko potiony wyleciały :) .

Z góry dzięki za odp. :) .

1. Chodzisz do wszystkich ponieważ robisz tam misje główne/poboczne/daily jak ich nie masz to po prostu tam nie idziesz.

2. F8

3. Do dungeonów chodzi się robić misje tak jak powiedziałem wyżej, ale jeszcze po ty by dobyć materiały do ulepszania broni i akcesoriów.

没我爱

Opublikowano

1. Chodzisz do wszystkich ponieważ robisz tam misje główne/poboczne/daily jak ich nie masz to po prostu tam nie idziesz.

2. F8

3. Do dungeonów chodzi się robić misje tak jak powiedziałem wyżej, ale jeszcze po ty by dobyć materiały do ulepszania broni i akcesoriów.

Dzięki :D

Teraz zobaczyłem żeby mógł przerobić swoją bron na tą na 20lvl potrzebuję ''Blight Bangle'' wiesz skąd mogę to wytrzasnąć? :D

Opublikowano

Dzięki :D

Teraz zobaczyłem żeby mógł przerobić swoją bron na tą na 20lvl potrzebuję ''Blight Bangle'' wiesz skąd mogę to wytrzasnąć? :D

Blackram Narrows (Dungeon)

没我爱

Opublikowano

Kapilek wszystko co musisz zdobyć na ulepszenie jest napisane na przedmiocie, na przedmiocie, który musisz zdobyć jest napisane gdzie :D

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...