Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cyber Tank albo inny bot

szczepo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzieki wielkie bo szukam sie i zastanawiam co wziasc ;) cyber kiedys mialem i dobry byl :) a jak z Tank Leader niewiem ktos mial ?

Nikt tu z tego qwna tu nie korzysta.

Opublikowano

widocznie korzystają bo jakieś tematy są i jest zainteresowanie skoro są boty.... :)

skoro nie masz do powiedzenia nic ciekawego na temat i na proste pytanie jakie zadałem to poco robisz sztuczny młyn? nie wypowiadaj się w tym poście... "pozdrawiam"

pytanie jest proste "Jakie są działające boty i który jest lepszy?"

Opublikowano

z rozmów wynika ze cyber tank jest lepszy, ale nie rozmawiałem z nikim kto by używał obydwu i się wypowiedział czekam dalej na opinie

Opublikowano

Bo siedzę kilkakrotnie dłużej na tym forum niż Ty.

Nie chcę prowokować kłótni, ale ankietę prowadzisz kto używa co i kiedy? I kto ile siedzi? Dokładnie jeden miesiąc dzieli nas od rejestracji. 

Przypominam że w/w forum jest po to aby zapytać się innych ludzi w temacie gier, elektroniki, programowania. Odbiegając od tematu lub pytania tworzysz OFF-Topic. Ile to jest pkt. kary  ;)

Co do pytania kolegi. Ja osobiście proponuję ci CyberTanka. Rosyjski programik. Przy obecnym spadku rubla 1500 walk kosztuje około 5 zł. Na koncie zapasowym gdy program działał inni gracze potrafili pisać dla niego "gj" (good job). Możesz spróbować.

Opublikowano

Nie chcę prowokować kłótni, ale ankietę prowadzisz kto używa co i kiedy? I kto ile siedzi? Dokładnie jeden miesiąc dzieli nas od rejestracji. 

Przypominam że w/w forum jest po to aby zapytać się innych ludzi w temacie gier, elektroniki, programowania. Odbiegając od tematu lub pytania tworzysz OFF-Topic. Ile to jest pkt. kary  ;)

Co do pytania kolegi. Ja osobiście proponuję ci CyberTanka. Rosyjski programik. Przy obecnym spadku rubla 1500 walk kosztuje około 5 zł. Na koncie zapasowym gdy program działał inni gracze potrafili pisać dla niego "gj" (good job). Możesz spróbować.

Co z tego, że masz konto założone w 2k12? Sądząc po ilości postach to dużo się nie różnisz od użytkownika z parasolką.

Po drugie z grania na bocie nie ma żadnych korzyści. Już lepiej iść na browara niż wydać 5 zł po to, by mieć statystyki poniżej średniej EU lub narazić się na reset konta. 

Z tym gj to mnie rozwaliłeś, serio. :D

Opublikowano

Nie wiem co napisać. Wyznacznik to ilość postów. 

Może i jestem turystą z parasolką. Ale to nie znaczy że przez to wiesz co inni ludzie używają i co chcą osiągnąć w grze. Możliwe że wolą zagrać z znajomymi twierdzę niż chełpić się swoim WN8. 

5 zł nie jest majątkiem. Zainstaluj program, daj szansę a następnie się wypowiadaj.  ;)

Opublikowano

ok dzięki :) zamknij temat bo juz wiemy ze cyber tank chyba wygral :)

PS;  to forum zawsze było o botach , czitach , bugach i wszelakiego rodzaju "oszustwach" w grach dolaczylem tu w 2009r jeszcze trzeba bylo zaplacic za przyjecie :) i jak ktos zalozyl temat z jakims pytaniem to nie bylo docinek typu "tu sie to,,, tu sie tamto,,, a ile masz postow ... a jak długo ty tu.... bo ja to wiesz..... nie miałeś nic do powiedzenia w temacie to sie nie wypowiadałes :)

POZDRAWIAM  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...