Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje o serwerze:

Client:8.6

Port:7171

IP: respect-ots.eu

Skill: 500x

Magic rate: 200x

Loot rate: 3x

Exp from players: 0x

Exp rate:

1 - 1000 level, 3000x
1001 - 2000 level, 2500x
2001 - 3000 level, 2000x
3001 - 4000 level, 1750x
4001 - 5000 level, 1250x
5001 - 10000 level, 1000x
10001 - 20000 level, 900x
20001 - 30000 level, 800x
30001+ level, 450x

Respect-OTS, został stworzony przez grupę graczy którzy trktują powarznie to co robią, serwer niemal od 2 miesięcy zbiera graczy oraz doszkala nowych członków zespołu. Wielu z nas gra ponad 10 lat co daje nam naprawde duże doświadczenie na polu bitwy z innymi serwerami!

Sms-Shop

Server posiada własny sklep sms do którego punkty można zakupić oraz zdobyć w samej grze. Na każdym evencie jest możliwość zdobycia pkt.

Co możemy zaoferować:

• Dbałość o konta użytkowników nigdy nie resetowane postacie.
  • Duża ilość domków i expowisk
  • System ViP Acces-Vip City-VipExp
  • Super Promotion Scroll: Dający dużą ilość nowych czarów, szybsze bicie czarami oraz brońmi, zwiększenie skill rate do 1000

Inne

• Stabilny silnik serwera!
  • Nigdzie niespotykane czary i potwory
  • Fast Attack
  • Niekończące się runy i potiony
  • Nowe miasta z domkami!
  • Unikalne komendy dla graczy
  • NPC bardzo rozbudowane
  • Własny serwer TeamSpeak3
  • Wiele innych.

Zapraszamy na Respect-ots.eu wbij i nie przegap ekscytującej przygody!

Screeny:

1.jpg

3.png4.png2.png

Opublikowano

1. Skille leca wolno xD napewno nie x500

2. Exp taki dosyc szybki,nic nowego

3. zle zbalansowane wszystko

4. Ortografia i dojrzałosc admina (y)

Odradzam

Opublikowano

Hmm, byłeś 2 min i co ty możesz stwierdzić, co do mojej dojrzałości to możemy o tym podyskutować, bo nie znasz mnie :) Gdzie te czasy kiedy taki gracz jak ty dostawał lincz. Przeglądając twoje posty twoja ortografia, pozostawia wiele do życzenia. Cóż inny mi słowy opinia 13 latka, dobrze że jednak są gracze którzy potrafią ocenić serwer realnie, a nie ktoś kto zwiedził jak widzę po postach milion serwerów i wszędzie WH itp. oraz z każdego poleciał z wielkim hukiem :)

Opublikowano

Hmm, byłeś 2 min i co ty możesz stwierdzić, co do mojej dojrzałości to możemy o tym podyskutować, bo nie znasz mnie :) Gdzie te czasy kiedy taki gracz jak ty dostawał lincz. Przeglądając twoje posty twoja ortografia, pozostawia wiele do życzenia. Cóż inny mi słowy opinia 13 latka, dobrze że jednak są gracze którzy potrafią ocenić serwer realnie, a nie ktoś kto zwiedził jak widzę po postach milion serwerów i wszędzie WH itp. oraz z każdego poleciał z wielkim hukiem :)

1. Bledow ortograficznych poza tym ze nie pisze znakow u mnie nie zobaczysz

2. skad ty mozesz wiedziec ile bylem na serwerze?

3. najwyrazniej zle przegladasz moje posty bo moze jakis maly odsetek dotyczyl WH i to wgl c**j Cie interesuje

4. I po czym wnioskujesz ze niby wylecialem z czegokolwiek z wielkim hukiem?(ps. nie dostalem nigdy bana :) )

5. Opinia 13 latka mowisz xD napisalem "nie znasz mnie" ty tez mnie nie znasz a oceniasz wiec to lekka hipokryzja

6. Dojrzalosc oceniam po pisaniu "E" "DZIENKI" "ZARA BEDOM" i po sposobie odnoszenia sie do graczy  xD

Odradzam gre na tym smiesnzym serwerze.

Opublikowano

Szkoda czasu na twoje denne uzasadnienia.

Nigdy nie pisze do graczy E nie piszę też DZIENKI i BENDOM bo wszystkim się tam zajmuje [GM] a nie ja :) Gratulacje kolego że wiesz cokolwiek co tam się dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...