Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperBurnMu | Season 2 ver 1.02c| EXP 150 | DROP 30 |

xdawidxd96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
START OFICJALNIE 31-01-2016 O 21 !

ZAPRASZAM DO TESTÓW SERWERA !

Server Name: SuperBurnMu
Version:  season 2 ver 1.02c
Time online: 24/7

Website: 

---------------------------------------------------------------------------------------
Punkty za lvl
---------------------------------------------------------------------------------------
DK: 5
DW: 5
ELF: 5
SUM: 5
RF: 7
MG: 7
DL: 7

Jewele
Bless: 100 %
Soul: 50 %
Soul + luck: 75 %
Life: 50 %

Pralka u Goblina  :)
Mix+10 = 50
Mix+11 = 45
Mix+12 = 45
Mix+13 = 45
MixMaxRate = 75
MixLuckAddRate = 20
CapeMixMaxSuccessRate = 90
WingLvl1MixMaxSuccessRate = 100
WingLvl1MaxSuccessRate = 100
WingLvl2MixMaxSuccessRate = 100
WingLvl2MaxSuccessRate = 100
SetItemMixRate = 90
DinorantMixRate = 70
LifeStoneMixRate = 100

Spoty

Dużo spotów będą wciąż dobudowywane póki co jest ich jak dla mnie sporo 

Shops

Itemy +3+l

brak kamieni 

poty

skile

czary 

Opublikowano

No jak masz 150exp to z resetami, tylko pytanie ile za reset i jakie max staty. Osobiście szukam czegoś old schoolowego - w miarę :) i takiego żeby użyć mózgownicy i doświadczenia podczas rozdawania ograniczonych stat.

Opublikowano

Co jest to jest, przed 10 było dc a teraz jak ruszyło to wywala mi błąd :D

Wypakowałem ponownie i jest ok tylko dalej DC, pogratulować :)

No i skoro to sezon 2 to po co tu sum i rf.

Odpalę jeszcze raz, jak DC to p******e to.

J****.

Opublikowano

No jak masz 150exp to z resetami, tylko pytanie ile za reset i jakie max staty. Osobiście szukam czegoś old schoolowego - w miarę :) i takiego żeby użyć mózgownicy i doświadczenia podczas rozdawania ograniczonych stat.

co ma exp wspólnego z resetami?

Opublikowano

Wszystko cacy tylko jakie max staty ? :) bo jak 32 albo 64 dla bezmózgów to ja dziękuję :) reszta się podoba.

Bez :)

Co jest to jest, przed 10 było dc a teraz jak ruszyło to wywala mi błąd :D

Wypakowałem ponownie i jest ok tylko dalej DC, pogratulować :)

No i skoro to sezon 2 to po co tu sum i rf.

Odpalę jeszcze raz, jak DC to p******e to.

J****.

Prace trwały teraz już wszystko dobrze :)

Ciekawe jak zawitasz jak nie działa.

Działa :)

Opublikowano

Wspólnego nie ma nic ale na chłopski rozum jak jest 150 to wiadomo, że resy są bo co to za gra nabić 400lvl w kilka dni i ... ? Super, że działa ale jak pisze się, że start wczoraj o 10 to wczoraj o 10 a nie dziś o 13 czy jutro o 15

Wspólnego nie ma nic ale na chłopski rozum jak jest 150 to wiadomo, że resy są bo co to za gra nabić 400lvl w kilka dni i ... ? Super, że działa ale jak pisze się, że start wczoraj o 10 to wczoraj o 10 a nie dziś o 13 czy jutro o 15. Bez max stat .. ? czyli jak to mam rozumieć ?

Srał pies :)

Opublikowano

Wspólnego nie ma nic ale na chłopski rozum jak jest 150 to wiadomo, że resy są bo co to za gra nabić 400lvl w kilka dni i ... ? Super, że działa ale jak pisze się, że start wczoraj o 10 to wczoraj o 10 a nie dziś o 13 czy jutro o 15

Wspólnego nie ma nic ale na chłopski rozum jak jest 150 to wiadomo, że resy są bo co to za gra nabić 400lvl w kilka dni i ... ? Super, że działa ale jak pisze się, że start wczoraj o 10 to wczoraj o 10 a nie dziś o 13 czy jutro o 15. Bez max stat .. ? czyli jak to mam rozumieć ?

Srał pies :)

Resy postaci są to logiczne .. Staty się nie kasują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...