Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weryfikacja, da się ominąć?

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od wczoraj (chyba) wprowadzili takir coś że za kazdym razem po wipsaniu pasów trzeba weryfikować kod z adresu mail żeby wejść do gry.... po czym znowu kod... da się ominąć tą weryfikację z maila żeby tylko raz wpisać i było git?

Opublikowano

Jak będziesz się logował to zaznacz by zapamiętało tą lokacje. PIN będzie wyskakiwał tylko wtedy gdy logujesz się z innego IP.

没我爱

Opublikowano

No właśnie też mam ten problem. Muszę to weryfikować za każdym razem, kiedy zmieni mi się IP (około 2-3 razy dziennie). Ma ktoś na to jakiś sposób?

c:

Opublikowano

@UP
No bez przesady. Dobre zabezpieczenie? Steam nie potrzebuje weryfikacji każdego dnia, gdy logujesz się ciągle z tego samego komputera, a gdy robisz to z innego, to dopiero wtedy musisz wejść na miaila. Czemu ncsoft czegoś takiego nie zrobiło, to nie mam pojęcia.

Opublikowano

@UP

No bez przesady. Dobre zabezpieczenie? Steam nie potrzebuje weryfikacji każdego dnia, gdy logujesz się ciągle z tego samego komputera, a gdy robisz to z innego, to dopiero wtedy musisz wejść na miaila. Czemu ncsoft czegoś takiego nie zrobiło, to nie mam pojęcia.

Jak się logujesz z jednej lokalizacji to nie proszą cie o podanie kodu, dopiero jak się zalogujesz z innej.

没我爱

Opublikowano

No właśnie też mam ten problem. Muszę to weryfikować za każdym razem, kiedy zmieni mi się IP (około 2-3 razy dziennie). Ma ktoś na to jakiś sposób?

@Bagietka niestety, nie ma na to rady. Na stałym ip spoko , nie trzeba weryf.maila :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...