Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z którego anime, chcielibyście zobaczyć recenzje?

liarek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayo!

Przeglądając ostatnio zakładkę na forum z recenzjami anime, zauważyłem że niestety świeci ono pustkami. Sam jestem osobą, która lubi przeczytać jakąś opinie zanim obejrzy, czasem skutkuje to zawiedzeniem się, a czasem tym że coś mnie trzyma do końca, który daje mi dawkę radości :) Tak więc wychodzę z inicjatywą :D! Prosiłbym Was o wypisanie tytułów z mojego MAL'a:

http://myanimelist.net/animelist/skrimzee

A ja postaram się wrzucić chociaż 2-3 recenzje w tygodniu :)!

giphy.gif

Opublikowano
Aki-Sora
Aki-Sora: Yume no Naka

:pls:

XDDD

Tak tak, tutaj recenzja myślę że zbyt długa, by nie była haha. Wiem to w sumie hentai, tyle że bez pokazania narządów. 

giphy.gif

Opublikowano

Sam jestem osobą, która lubi przeczytać jakąś opinie zanim obejrzy, czasem skutkuje to zawiedzeniem się, a czasem tym że coś mnie trzyma do końca, który daje mi dawkę radości :)

Zgadzam się ;)

Co do recenzji to nie mam jakiegoś mega wielkiego wyboru: albo coś już widziałem albo myślę, że dany tytuł na 99% by mi nie podszedł. Z tych, które może bym obejrzał:

Papa no Iukoto wo Kikinasai!

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

Tonari no Kaibutsu-kun

ostatecznie Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!

Chciałbym się czegoś dowiedzieć na ich temat :D

PS.

Kokoro Connect, bo jest to jedno z moich ulubionych anime (tak samo zresztą jak Angel Beats czy Akame ga Kill) Chciałbym poznać Twoje zdanie na temat tej serii, nie masz podanej oceny na malu.

@TheMadMan9512

Ty śmieszku ^_^

­

Opublikowano

Zgadzam się ;)

Co do recenzji to nie mam jakiegoś mega wielkiego wyboru: albo coś już widziałem albo myślę, że dany tytuł na 99% by mi nie podszedł. Z tych, które może bym obejrzał:

Papa no Iukoto wo Kikinasai!

Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru

Tonari no Kaibutsu-kun

ostatecznie Oniichan dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!

Chciałbym się czegoś dowiedzieć na ich temat :D

PS.

Kokoro Connect, bo jest to jedno z moich ulubionych anime (tak samo zresztą jak Angel Beats czy Akame ga Kill) Chciałbym poznać Twoje zdanie na temat tej serii, nie masz podanej oceny na malu.

@TheMadMan9512

Ty śmieszku ^_^

­

Owszem, moje oceny na MAL'u to pustka XDD

To tak na szybko:

Angel Beats - cudowne, na piosence końcowej uczucia mi pękły :')

Akame ga kill - świetne anime, chociaż lekko bolało mnie to że widziałem schematy, no i rozwaliło mnie jak go pocałowała i umarłą ta różowo włosa no please :/ Cała reszta 9/10 (w pierwszych odcinkach jak pokazali tę stodołę gdzie torturowane, to uznałe już serie za 9/10 bo mnie rozwaliło :D)

Kokoro connect - 8/10, luznie anime, do zabicia czasu, ale mnie zainteresowało :)

Okej, wcześniej podane propozycje chętnie zrecenzuje, ponieważ były to tytuły które mega przypadły mi do gustu, a samo Tonari no Kaibutsu-kun, uważam za moje top 10 z najlepszych pozycji :) (Problem w tym ze jest tej samej autorki co Toradora! a wczesniej twiedziłeś że tamto u Ciebie zostało dropped bardzo szybko)

@Sil√eR

giphy.gif

Opublikowano

@liarek123

Ukryj spoilery związane z AkG, może to zepsuć wielu osobom zabawę. Polecam mangę ;)

Toradora skacze u mnie z 9 na 10/10 i z 10/10 na 9/10. Bardzo dobre anime xD Gdzie Ja tak napisałem? 

Opublikowano

@liarek123

Ukryj spoilery związane z AkG, może to zepsuć wielu osobom zabawę. Polecam mangę ;)

Toradora skacze u mnie z 9 na 10/10 i z 10/10 na 9/10. Bardzo dobre anime xD Gdzie Ja tak napisałem? 

Mój błąd może Cię z kimś pomyliłem :D To świetnie :)! Niestety ja i mangi to jak dwa światy, niby chciałbym, ale jednak chęci brak :c

@Sil√eR

giphy.gif

Opublikowano

kiss x sis

o co tu chodzi? proszę o recenzje i dokładne wytłumaczenie fenomenu tego anime!

Opublikowano

Może tak najpierw jakąkolwiek recenzję napisz, a dopiero potem się pytaj co byśmy chcieli zobaczyć? Swoją drogą "recenzja" na siłę jest bezsensu, zrecenzuj to co uważasz za słuszne...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

kiss x sis

o co tu chodzi? proszę o recenzje i dokładne wytłumaczenie fenomenu tego anime!

Normalne, czy OVA haha :D?

Może tak najpierw jakąkolwiek recenzję napisz, a dopiero potem się pytaj co byśmy chcieli zobaczyć? Swoją drogą "recenzja" na siłę jest bezsensu, zrecenzuj to co uważasz za słuszne...

Nie tyle na siłę, co by zabić nudę i zobaczyć jak wiele z anime pamiętam na pierwszy look, a potem po przypomnieniu sobie z kilku odcinków :)

giphy.gif

Opublikowano

Ja bym chciała zobaczyć z Chobits, ale nie masz tego na liście. Hmm... Mirai Nikki, No Game No Life, Sukitte Ii na yo  :)

Opublikowano

Euphoria 

Kara no shoujo (szkoda, że zrobili z tego hentaia, jedna z ciekawszych VN :()

Ja bym chciała zobaczyć z Chobits, ale nie masz tego na liście. Hmm... Mirai Nikki, No Game No Life, Sukitte Ii na yo  :)

^

Podbijam

gfgdf

Opublikowano

Tydzień minął i gdzie te twoje "chociaż 2-3 recenzje" ?

A ja postaram się 

Nie łap za słówka, nic nie poradzę że mam tydzień jaki mam :), poza tym nie będę robił recenzji na zasadzie szybkiego opisiu na pokrój ctrl +v z stronek z anime online :v

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...