Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie broni i crafting

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Crafting jest według mnie najnudniejszą i najgorszą częścią każdej gry, ale nie zawsze jest potrzebny. Jak jest tutaj? Są jakieś itemy dostępne tylko poprzez wycraftowanie bez których się nie obejdę?

No i druga rzecz która mnie od wczoraj irytuje, potrzebuję Blight Sword do ulepszenia swojej broni, ale ze skrzynki za Blackram Narrows cały czas dostaję Staff albo Razor, da się to jakoś wymienić albo dostać ten item gdzie indziej? Robiłem tego dunga chyba 10 razy i już mi się nieco znudził

Swoją drogą można by założyć i podpiąć jeden temat do takich pytań, mniej syfu by było

Opublikowano

Cześć. Crafting jest według mnie najnudniejszą i najgorszą częścią każdej gry, ale nie zawsze jest potrzebny. Jak jest tutaj? Są jakieś itemy dostępne tylko poprzez wycraftowanie bez których się nie obejdę?

No i druga rzecz która mnie od wczoraj irytuje, potrzebuję Blight Sword do ulepszenia swojej broni, ale ze skrzynki za Blackram Narrows cały czas dostaję Staff albo Razor, da się to jakoś wymienić albo dostać ten item gdzie indziej? Robiłem tego dunga chyba 10 razy i już mi się nieco znudził

Swoją drogą można by założyć i podpiąć jeden temat do takich pytań, mniej syfu by było

Craft nie jest potrzebny, on tylko ułatwia grę. Co do Blight Sworda to tak już jest, że można kilkanaście razy robić i go nie dostać, czysty pech... innej opcji zdobycia nie ma. 

Co do propozycji podpięcia to moim zdaniem wtedy zrobi się jeden wielki syf w temacie i nie będzie wiadomo o co chodzi.

没我爱

Opublikowano

Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała, czy te misje frakcyjne są ważne? Dużo się potem dzieje z frakcjami? Jakieś wojny etc.? Szczerze nie chce mi się tego na chwilę obecną robić, a nie chciałbym potem być z czymś do tyłu lub w ogóle nie mieć możliwości robienia czegoś

Opublikowano

Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała, czy te misje frakcyjne są ważne? Dużo się potem dzieje z frakcjami? Jakieś wojny etc.? Szczerze nie chce mi się tego na chwilę obecną robić, a nie chciałbym potem być z czymś do tyłu lub w ogóle nie mieć możliwości robienia czegoś

Misje te dają ci Faction Insignia, która przydaje się w ''Clan Craftcie'', a tak ''ogólnie'' to nie. Później po porostu rób te end-gamowe bo i tak nie będziesz miał co robić.

没我爱

Opublikowano

Jak dla mnie, to craft jest niezbędny. Kiedy przyjdzie pora na ulepszenie biżuterii i broni, bez transformation stone nie możesz tego zrobić, a te z questów ci nie starczą. Do tego możesz tworzyć klucze, które zapewne ci się kończą od otwierania skrzynek :)

Opublikowano

Jak dla mnie, to craft jest niezbędny. Kiedy przyjdzie pora na ulepszenie biżuterii i broni, bez transformation stone nie możesz tego zrobić, a te z questów ci nie starczą. Do tego możesz tworzyć klucze, które zapewne ci się kończą od otwierania skrzynek :)

Nie jest on potrzeby ale jak sam powiedziałeś Transformation Stone z questów nie wystarczą i właśnie tu przydaje się crafting, wiadomo można je kupić nie są one tak bardzo drogie, ale później Moonwater Transformation Stone kosztuje ponad 10 golda na moim serwerze. Co do kluczy i charmów to crafting nie jest aż tak tu potrzebny jestem nimi osobiście zasypany aż nawet sprzedałem kilka. Jeśli chodzi Transformation Stone crafting oszczędzi ci wiele pieniędzy jednak nie jest to jakiś wymóg, jeśli chodzi o wszystko inne związane z craftingiem praktycznie możemy wyrzucić do kosza i zapomnieć, że on istniał. Dlatego moim zdaniem jest niepotrzebny ale grę ułatwi i czasami nawet bardzo.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...