Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto - Obecne Filery.

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem na 426 odcinku N:S. Czy opłaca się oglądać tą falę filerów, która ciągnie się od 3 miesięcy? Czy jest w niej za grosz mangi? 

Opublikowano

Powiem ci więcej. Te fillery będą ciągły się kolejne 3 miesiące :)

Zaś sama nazwa filler mówi Ci, że historia nie ma związku z wydarzeniami z mangi. 

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Nawet nie wspominaj xD Filery się ciągną już tyle czasu i na ich koniec poczekamy sobie jeszcze trochę:

Sprawdziły się nasze przewidywania odnośnie anime w 2016 roku, które przedstawiliśmy w „Chronologii wydarzeń”. Studio Pierrot poinformowało na swoim blogu, że w 2016 roku uraczy fanów nie tylko ekranizacją powieści Itachi Shinden, ale również powrotem do kanonu i ostatnim wątkiem Wielkiej Wojny, w którym pojawi się tajemnicza postać – Kaguya! Przypuszczalny plan na 2016 rok wygląda zatem następująco:

1. Styczeń-luty (może również początek marca): dokończenie Kroniki Jiraiyi oraz fillerowej sagi „Nieskończony sen” - pozostały jeszcze do zekranizowania sny Hinaty, Kiby, Shikamaru, Choujiego oraz Shino.
2. Marzec-maj (przypuszczalna długość kilkanaście odcinków): ekranizacja powieści Itachi Shinden, przedstawiającej młodość Itachiego, jego relacje ze Shisuim, wymordowanie klanu oraz dołączenie do Akatsuki.
3. Lato lub jesień 2016: ekranizacja końcówki Wielkiej Wojny Shinobi z mangi, niewykluczone, że uzupełniona o wątek przybliżający widzom historię Kaguyi, a także przypomnienie losów Naruto i Sasuke.
Prawdopodobnie to wszystko, co uda się pokazać w 2016 roku, o tym, co będzie dalej, możecie przeczytać w artykule „Chronologia wydarzeń”. 

Ja ich nie oglądam, żadnych filerów do tej pory nie obejrzałem. Większość osób Ci powie, że się nie opłaca. Czekam jedynie na ekranizacje powieści Itachi Shinden no i oczywiście ciąg dalszy z mangi. 
Opublikowano

Ja to bym na Twoim miejscu porzucił Naruto, bo marnowanie na tą produkcje więcej czasu niż to konieczne jest głupotą a z pewnoscią znajdzie się sporo fajnych animców których nie widziałeś a biją drugą serie Naruto na głowę, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...