Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BrygadaGraczy

HardStyl3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja jest po prostu z*******a!!!. HardStyl3r po prostu mega!

Co do serwera to nic dodać nic ująć.

Jedno pytanie czy start serwera w poniedziałek to dobra decyzja? Mało ludzi wtedy będzie. Nie lepiej np dzisiaj o godzine 16 / 18 ? 

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna. Podłączam się pod kolegę wyżej, start powinien być w piątek/sobątę/niedzielę, więcej graczy wtedy będzie (na otwarciu).

Opublikowano

Więc jak mam nadzieje ze to nie jest fake i dzisiaj o 18:00 bez zadnnych blędów serwer wystartuje! :D

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Wiedziałem ..... no cóż jak zwykle ...

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

­@up

Napisałem, że nie nasza wina, tylko ovh.pl. Musimy uzupełnić dane kontaktowe do tabeli, jak zostawimy ją pustą, to wyskakuje błąd, że musimy coś wpisać, a jak coś wpiszemy, to jest z kolei błąd, że musi być pusta. :clap, clap, clap:

sygnatura.png

Opublikowano

Dzisiaj normalnie start? Czy kolejne przełozenie ? Jezeli kolejny raz to ja juz nawet nie czekam :)

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Sam nie lubie RPG otworzonego w minecraft. Dlatego takiego typu serwerow jest malo, bo ludzie wola zagrac w typowego wiedzmina lub skyrima i poczuc klimat tego rodzaju gier niz na sile probowac zrobic to w minecrafcie.

Mam duze wymagania co do serwerow, gdyby byl to serwer premium lub zagraniczny serwer dla graczy bez premium, mozliwe ze bym u was zagral.

Odwiedzilem wasza strone internetowa i moge powiedziec, ze index (Dotyczy jedynie indexu) moglby byc bardziej opisany. Rozumiem, ze wasza "Brygada graczy" oferuje serwery wielu gier, jednak proponuje podpisac ikonki tych gier, bo ikonka globu nie mowi mi, ze jest to forum, a prawde mowiac nie kazdy gral w TF.

Oczywiscie to drobna propozycja, ktora pozwoli niektorym goscia oszczedzic tych kilka sekund.

Mysle ze serwer wypali, ale tak jak mowilem - majac ochote zagrac w rpg wybieram gre poswiecona temu gatunkowi zamiast probowac na sile stworzyc ten klimat wgrywajac roznego typu resource packi w grze o calkiem innym przeznaczeniu.

Opublikowano

Kreatywne!

To "dzisiaj" się liczy! same gildie na pewno nie miały by tak dużego zainteresowania

[+] Prezka

[+] Nowości

[+] Własna strona

[?] Pluginy? skrypty?

Minusów aktualnie nie widzę

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Serwer świetny. Administracja doświadczona i pomocna. Super dodatki. Nie widze minusów. Zapraszam wszystkich. A tych którzy nie mogą wejsc na serwer zapraszam na strone internetową i zajerestrowanie sie [Potrzebne do wejscia na serwer]

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Prezentacja zabiera wdech w piersiach, a co dopiero sam serwer w sobie ! 

Poprostu tak pieknie opisany, ze tutaj trzeba wejsc.

Zaraz napewno zawitam !

Powodzenia !

@Edit

Znalazlem maly bledzik, mam konto Premium na nick "Tex", na ktory nie moge sie zarejestrowac bo pisze mi ze nick musi posiadac min 4 litery ;c

Opublikowano

Prezentacja zabiera wdech w piersiach, a co dopiero sam serwer w sobie ! 

Poprostu tak pieknie opisany, ze tutaj trzeba wejsc.

Zaraz napewno zawitam !

Powodzenia !

@Edit

Znalazlem maly bledzik, mam konto Premium na nick "Tex", na ktory nie moge sie zarejestrowac bo pisze mi ze nick musi posiadac min 4 litery ;c

błąd zostanie jak najszybciej naprawiony.

osobom, którym serwer nie działa - wskazuje, że nie może połączyć się z serwerem wystarczy odświeżyć listę kilka razy, jeżeli wszystko działa ale nie można wejść na serwer, musisz założyć konto na www: http://brygadagraczy.pl/mc/

Sam nie lubie RPG otworzonego w minecraft. Dlatego takiego typu serwerow jest malo, bo ludzie wola zagrac w typowego wiedzmina lub skyrima i poczuc klimat tego rodzaju gier niz na sile probowac zrobic to w minecrafcie.

Mam duze wymagania co do serwerow, gdyby byl to serwer premium lub zagraniczny serwer dla graczy bez premium, mozliwe ze bym u was zagral.

Odwiedzilem wasza strone internetowa i moge powiedziec, ze index (Dotyczy jedynie indexu) moglby byc bardziej opisany. Rozumiem, ze wasza "Brygada graczy" oferuje serwery wielu gier, jednak proponuje podpisac ikonki tych gier, bo ikonka globu nie mowi mi, ze jest to forum, a prawde mowiac nie kazdy gral w TF.

Oczywiscie to drobna propozycja, ktora pozwoli niektorym goscia oszczedzic tych kilka sekund.

Mysle ze serwer wypali, ale tak jak mowilem - majac ochote zagrac w rpg wybieram gre poswiecona temu gatunkowi zamiast probowac na sile stworzyc ten klimat wgrywajac roznego typu resource packi w grze o calkiem innym przeznaczeniu.

również dziękuję za tak rozwiniętą opinię, postaramy się coś zdziałać pod jej kątem :)

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...