Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoT na PS4

Gryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WoT na konsole, co sądzicie :)?

Ja osobiście pograłem kilka meczy i myślałem, że będzie gorzej, sterowanie przyzwoite  (z wyjątkiem kątowania, bynajmniej dla mnie to będzie duże wyzwanie), z celowaniem też nie ma ogromnych problemów.

Bitwy 7 na 7.
Wersji beta tylko 2 mapy przez co po kilku meczach można rzygać monotonią.

Grał ktoś z Was? Jakie są Wasze opinie na ten temat? 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Gra jak sam napisałeś jest w fazie beta, nie jest to to co na xbox'ie, bo nowsza generacja, lepsza grafika, jednak imo WoT jest grą, w którą najlepiej gra się na PC. Mysz i klawiatura w prawie wszystkich grach wymagających celowania będzie lepszym rozwiązaniem.

Mysz>pad>touchscreen, jeśli chodzi o WoT.

Opublikowano

Grafika jest jak najbardziej na + to prawda, nie ma co porównywać z xbox'em.

Mnie osobiście smuci, że mogli wykorzystać w jakimś stopniu touchpad znajdującego się na kontrolerze, chociażby do poruszania się po menu i drzewkach rozwoju.

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Hmmm. Szczerze? Obok mnie stoi PS4, ale ani rusz, nie będę próbował WOT'a na tej konsoli. Powodem jest sterowanie. Myszka jest stanowczo dokładniejsza, pozwala lepiej przycelować. Nie wyobrażam sobie padem trafić w czołg, który się szybko porusza. Może kiedyś się przekonam, ale póki co ani rusz. Próbowałem nawet kiedyś WOT'a na telefon... Porażka... Moim zdaniem nie potrzebnie kombinują i tak wiadomo, że najlepiej będzie się grało na PC, którego nic nie zastąpi w grach typu WOT.

graphic.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNysharrr. trafienie w weak spoty graniczy z cudem, a te "super" auto celowanie pod R1 jest jeszcze gorsze niż na PC xD

Co nie zmienia faktu, że po ciężkim dniu można rozłożyć się na kanapie, wziąć pada do ręki i coś tam postrzelać :D

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Hmmm. Szczerze? Obok mnie stoi PS4, ale ani rusz, nie będę próbował WOT'a na tej konsoli. Powodem jest sterowanie. Myszka jest stanowczo dokładniejsza, pozwala lepiej przycelować. Nie wyobrażam sobie padem trafić w czołg, który się szybko porusza. Może kiedyś się przekonam, ale póki co ani rusz. Próbowałem nawet kiedyś WOT'a na telefon... Porażka... Moim zdaniem nie potrzebnie kombinują i tak wiadomo, że najlepiej będzie się grało na PC, którego nic nie zastąpi w grach typu WOT.

Jak mały wyświetlacz w telefonie to się nie dziwie. WoT Blitz jest głównie na tablety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...