Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak według was najlepsza cena za działke ?

MCSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ serwera RL i teraz pytanie ;) 
Mieszkania w bloku można wynająć za 150$ dziennie ;)
i teraz pytanie za ile byście dali działke 34 na 34 ? 
Myślałem nad 11k ;) na serwerze aż tak łatwo nie bedzie sie zarabiać ;) 
A mając własną działkę bedzie mozna stworzy własny sklep i wiele wiecej bajerów ale to juz pisze na serwerze ;) 

Opublikowano

Są większe rozmiary działek, czy tylko takie?

Jak nie ma i jest tylko 34x34 to moim zdaniem ~10k to będzie zależało od tego ile się będzie dziennie zarabiało ;p

j

Opublikowano

Zarabiać to każda ranga na czymś innym i to bedzie zależało jak długo gracz gra, wiadomo jak mało gra to milionów nie bedzie miał ;) znaczy sie górnik na kopaniu minerałów i sprzedawaniu ich , rolnik nad produkcją żywności itp. ;) 

Opublikowano

Zarabiać to każda ranga na czymś innym i to bedzie zależało jak długo gracz gra, wiadomo jak mało gra to milionów nie bedzie miał ;) znaczy sie górnik na kopaniu minerałów i sprzedawaniu ich , rolnik nad produkcją żywności itp. ;)

To na moje oko 15k, ale fajnie by było jakbyś wprowadził różne rozmiary działek, np. 16x16;32x32;48x48;64;64;128x128. Wtedy każdy by mógł znaleźć coś na swój portfel ;p 

j

Opublikowano

Ogolnie zeby zarobic to beda musieli sprzedac to co wydobędą innym graczą ;) moga wynając targ i tam wystawia itemy ;) sa przy glownym placu "spawn" male dzialki ale to bd droższe ponieważ w samym centrum miasta ;)

Opublikowano

Stwórz działkowe 'przedziały'. Po wpisaniu komendy wyskakuje gui z sektorami A B C D E F G itd. np. w sektorze A są działki 8x8 po np. 3k, w B są 10x10 za 4k itd.

Automatycznie kupno działki w wyższym sektorze to kasacja tej z niższego sektora :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Stwórz działkowe 'przedziały'. Po wpisaniu komendy wyskakuje gui z sektorami A B C D E F G itd. np. w sektorze A są działki 8x8 po np. 3k, w B są 10x10 za 4k itd.

Automatycznie kupno działki w wyższym sektorze to kasacja tej z niższego sektora :)

Jakiś pomysł ;) pomyślę 

100x100 za 30k

Raczej nie wypali ;) 

Według mnie 12000, ale to też zależy od zarobków.

Tak właśnie myślałem ;)

Ktoś ma jeszcze jakieś sugestie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak jak pisałem ;) Na serwerze są rózne rodzaje prac, każdy gracz jeśli chce zarobić musimy jakąś wybrać ;) każda praca jest odpowiedzialna za coś innego do wydobycia ;) Każdy gracz który wydobywa itemy może je sprzedac za cene jaką sb życzy , oczywiście są od tego podatki ;) Bak sklepow administracyjnych.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...