Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Basille - Sezon 6

Gość horzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo w tym temacie będę wrzucał screeny z moich rankedów w sezonie szóstym, nie wiem co ile będzie aktualizowany temat ale postaram się jak najczęściej. Mainuje supporta odkąd zacząłem grać w lola ale w tym roku postanowiłem zagrać wszystko w ustaiweniu na "Fill" pierwsza gierka trafiła się w dzungli więc wybrałem Rengara którym grać nie umiem ale jakoś poszło.

ollEzym.png

runy
masterki

pzdr

Opublikowano

Jaka dywizja w sezonie 5? 

Platyna.

@topic 

Powodzenia. Zamiast GA nie lepiej byłoby kupić jakiś item do ad żeby totalnie oneshootować enemy? Polecam Rapid firecannon na rengarka. 

­

Opublikowano

@Bolus™
Tak jak kolega wyżej napisał, platyna 5.
@1373230489-U611928.pngKinga Duda
To byłby dobry wybór ale już był prawie koniec gry gdy kupiłem GA  a wtedy enemy tak ciasno grali że nikogo nie mogłem zabić bo albo zaraz stun Leony albo podrzut Xin'a także wolałem kupić trochę czasu naszym APC i ADC żeby mogli kogoś zabić niż samemu działać, bo ja swoje zrobiłem w early gdy mf była 6-0 i nasz bot dostawał strasznie w dupę. Ogólnie to słaby mecz zagrałem a przeciwny bot był tak zaje.bisty ze pomimo faktu iż mieli dzunglera który nie istniał i mida który grał bardziej pod supporta niż zabójce to jeden ace na nas i by to skończyli.
@554461402688252517908.png xOstateczny
Dziękuje.

Drugi ranked  łatwy aczkolwiek na początku miałem obawy co do Jinx która bała się grać agresywnie, na szczęście reszta teamu zrobiła swoje.

ow5JTYM.png

runy masterki

Opublikowano

placementy 5 win 5 loss

y7rV3Ei.png

nie ma zle, teraz pewnie pare dni przerwy i potem bede powolutku tryhardował do jakiejś wyższej dywizji

Opublikowano

przeskoczyłem jedna dywizje po promocji i jestem teraz w g3, ogólnie jakby ktoś był ciekaw to dzis pierwszy raz w zyciu na rankedzie mając promocje zagrałem Tahm Kenhem na supporcie mastekri i runy sciagnalem z probuilds i generalnie beka, strasznie fajny zabawny champion, inne dobre picki na low elo do kerowania z supporta to braum i soraka, janny nie polecam

IeHPrp9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...