Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PVP? Ekwipunek? Ilość skilli? Gildie?

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukając MMO do gry ponieważ lol i cs już troszke mi się znudziły a do metina nie mam zamiaru wracać ;D natrafiłem na ten dział. Troszke tu poczytałem o tej gierce i zapowiada się ciekawie :p

A więc może łatwiej w punktach.

1. Gra jest z tego co wyczytałem bardziej PVP niż PVE tak?

2. Jeśli tak to jak jest z ekwipunkiem? Czy jednak trzeba przesiedzieć pewną ilość godzin na farmieniu golda lub jakichś itemów aby ulepszyć naszą broń/zbroje? Czy może wszystko podane jest na tacy i kwestia jednego dnia to złożenie eq a reszta to skill

3. Czy gra posiada ogromną ilość skilli?

4. Która klasa jest najlepsza do PVP aktualnie? ;)

5. Co zdobywa się za wygraną walke PVP

6. Czy są gildie? Jeśli tak czy guild warsy są na porządku dziennym? :D 

7. Czy są jakieś ogromne bitwy raz na czas typu 100v100? :D 

No to tyle :D Czekam na odpowiedzi a w międzyczasie chyba zaczne już zasysać ;P

Opublikowano

Szukając MMO do gry ponieważ lol i cs już troszke mi się znudziły a do metina nie mam zamiaru wracać ;D natrafiłem na ten dział. Troszke tu poczytałem o tej gierce i zapowiada się ciekawie :p

A więc może łatwiej w punktach.

1. Gra jest z tego co wyczytałem bardziej PVP niż PVE tak?

2. Jeśli tak to jak jest z ekwipunkiem? Czy jednak trzeba przesiedzieć pewną ilość godzin na farmieniu golda lub jakichś itemów aby ulepszyć naszą broń/zbroje? Czy może wszystko podane jest na tacy i kwestia jednego dnia to złożenie eq a reszta to skill

3. Czy gra posiada ogromną ilość skilli?

4. Która klasa jest najlepsza do PVP aktualnie? ;)

5. Co zdobywa się za wygraną walke PVP

6. Czy są gildie? Jeśli tak czy guild warsy są na porządku dziennym? :D

7. Czy są jakieś ogromne bitwy raz na czas typu 100v100? :D

No to tyle :D Czekam na odpowiedzi a w międzyczasie chyba zaczne już zasysać ;P

1. Tak

2. Ulepszanie ekwipunku nie polega na farmieniu golda ale na ''wbijaniu'' poziomu naszej broni i szukaniu odpowiednich materiałów, zbroje są tylko dla wyglądu, zamiast zbroi są Soul Shieldy. Zdobycie ekwipunku nie jest bardzo trudne ale nie jest to też za łatwe, to zależy czasami jest łatwiej czasami ciężej jednak moim zdaniem jest to satysfakcjonujące jeśli chodzi o trudność i spędzony czas. W PvP liczy się skill gracza.

3. Na pierwszy rzut oka umiejętności nie jest dużo jednak pojawią się dodatkowe np podczas robienia combosów lub gdy przeciwnik jest pod jakimś stanem, bądź ty coś zrobiłeś. Ilość skilli jest wystarczająca.

4. Żadna, gra ma bardzo dobry balans postaci.

5. EXP, Zeny i punkty rangi.

6. Są klany, wojny klanów nie ma jednak są wojny frakcji do których każdy klan należy jak i sam gracz. Możesz wybrać 2 frakcje: Crimson Legion bądź Cerulean Order.

7. Nie ma.

没我爱

Opublikowano

No to powiem.. Wow! ;)

A gdzie znajde najwięcej polaków? Mówie o serwerze i frakcji :P

Troszke smuci brak wojen klanów ale jak na tyle plusów jeden minus to... :D 

Zagram to się okaże, aczkolwiek z tego co piszecie jestem zachwycony :3 

Opublikowano

No to powiem.. Wow! ;)

A gdzie znajde najwięcej polaków? Mówie o serwerze i frakcji :P

Troszke smuci brak wojen klanów ale jak na tyle plusów jeden minus to... :D

Zagram to się okaże, aczkolwiek z tego co piszecie jestem zachwycony :3 

Polaków znajdziesz wszędzie, najwięcej polskich gildii poszło na Windrest i Wild Springs, jednak spotkasz ich na każdym serwerze co do frakcji to tak samo jak z serwerami.

没我爱

Opublikowano

Zdecydowałem się na gre kung fu masterem ze względu na to że lubie wyzwania a wyczytałem że ta klasa jest jedną z trudniejszych ;P 

Tak że dzięki za pomoc i powodzenia w grze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...