Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 1350

Tsik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę się zdecydować czy kupić Sailor Moon Lux czy Demon VI? Jest też opcja doładować do Dunkmastera Dariusa ale ja nie grywam topa, a na jungle nwm czy Darius da rade. 
A może ma ktoś lepszą propozycje? Głównie gram jung/mid.

"Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię na swój poziom i pokona doświadczeniem."

Opublikowano

Nie mogę się zdecydować czy kupić Sailor Moon Lux czy Demon VI? Jest też opcja doładować do Dunkmastera Dariusa ale ja nie grywam topa, a na jungle nwm czy Darius da rade. 

A może ma ktoś lepszą propozycje? Głównie gram jung/mid.

­

Ja poleciłbym ci Demon VI. Fajne animacje skilli, wygląd + epicki głos jaki przystało na Demona ;)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

obie fajne , ale tez stawialbym na demon vi fajniejszy jednak skin. hehe , darka w jungli sobie odpusc :P

Opublikowano

Oczywiście, że do Lux, skoro nie grasz zbytnio topa Dariusem. Ma świetną animacje umiejętności (troszkę cukierkowa), fajny recall, inny taniec.

Opublikowano

Zdecydowanie VI, jest epicko zrobiona. Ale decyzja zależy od ciebie i to czy wolisz grzeczne (cukierkowa Lux) czy niegrzeczne dziewczynki  :lenny:

Opublikowano

Lux>Vi, ogólnie ze względu na wygląd umiejętności w grze, a także pod względem splash arta, który imo prezentuje się naprawdę świetnie.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...