Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viridian Quartz

Pies Zbigniew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie dostanę Viridian Quartz, potrzebny mi jest do stworzenia Viridian Transformation Stone. W opisie piszę, że znajdę go w Viridian Coast, a to jest cały kontynent -.- Na ah jest tego bardzo dużo, więc jak go zdobyć?

Opublikowano

Musisz znaleźć skałe i po prostu kilofem wykopać, wiele tego można znaleźć tylko trzeba poszukać

Opublikowano

Gdzie dostanę Viridian Quartz, potrzebny mi jest do stworzenia Viridian Transformation Stone. W opisie piszę, że znajdę go w Viridian Coast, a to jest cały kontynent -.- Na ah jest tego bardzo dużo, więc jak go zdobyć?

Na mapie w każdej lokacji Viridian masz zaznaczone gdzie się on znajduje, do wykopania go potrzebujesz Viridian Pickaxe. Podejdź do jeden z lokacji gdzie on się znajduje jeśli go nie ma to zmień kanał bo on się co jakiś czas odnawia. 

没我爱

Opublikowano

Żeby go wydobyć, muszę być w Prospector Union? Potrzebny jest do tego kilof?

Na mapie w każdej lokacji Viridian masz zaznaczone gdzie się on znajduje, do wykopania go potrzebujesz Viridian Pickaxe. Podejdź do jeden z lokacji gdzie on się znajduje jeśli go nie ma to zmień kanał bo on się co jakiś czas odnawia. 

Skąd wezmę ten viridian pickaxe?

Opublikowano

Żeby go wydobyć, muszę być w Prospector Union? Potrzebny jest do tego kilof?

Skąd wezmę ten viridian pickaxe?

Nie musisz być w Prospector Union, kilof możesz stworzyć jeśli jesteś w Merry Potters albo kupić w Marketplace (od graczy) za jakieś grosze.

没我爱

Opublikowano

a wiecie może ile te quartzy się respią? Gdzie bym nie poszedł, zawsze go nie ma.

Ponoć godzinę, jak ich nie ma to zmień kanał i dalej szukaj.

没我爱

Opublikowano

Na to wydobywanie jest jakiś limit? Wykopałem jeden i już więcej nie mogę, mimo że mam viridian picaxe w ekwipunku.

Nie ma limitu, jedynie kilof się zużywa po jednym użyciu.

没我爱

Opublikowano

Przedtem nad quartzem był zielony płomyk, teraz go nie ma i nie mogę go wydobyć.

Bo jak wydobędziesz raz to musisz szukać nowego.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...