Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam całej ekipy na 2 serwery

Czapel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;D

Szukam całej ekipy do zrobienia dwóch serwerów - duże plany - potrzebna duża ekipa :D

Kontakt

Tutaj lub PW / GG 31927002

Opublikowano

Jak duży? Serwer polski czy anglojęzyczny? Serwer dla zarobku czy non-profit? Oczekiwana data startu? Możesz napisać o projekcie cokolwiek więcej? Też chciałbym wiedzieć na ile poważnie podchodzi do tego organizator, zanim do czegokolwiek się zobowiążę

Opublikowano

Jak duży? Serwer polski czy anglojęzyczny? Serwer dla zarobku czy non-profit? Oczekiwana data startu? Możesz napisać o projekcie cokolwiek więcej? Też chciałbym wiedzieć na ile poważnie podchodzi do tego organizator, zanim do czegokolwiek się zobowiążę

Chciałbym stworzyć serwer dla graczy od graczy - przeważnie na serwerach gier chodzi tylko o kasę. 

Na pewno na początku nie będzie żadnych premium czy też itemków za sms.

Kiedyś prowadziłem serwery TerrariaCyprus - może ktoś pamięta te czasy ? ;p 

Wtedy łatwo było się wybić, nie wiem jak jest teraz bo nadrabiam " wiedzę "

Myślę o postawieniu 2 serwerów - jeden z jakąś fabuła a drugi " surowcowy " lub jakiś inny gatunek. Może działki ? 

Zanim cokolwiek puszczę " w świat " chciałbym to dopracować.

Co do języka serwera - najchętniej to wybór języka po wejściu na serwer - komendą  najwygodniej.  Albo jeden serwer na Polski rynek a drugi tylko dla graczy z innych krajów ;D 

Daty startu na dzień dzisiejszy nie jestem w stanie powiedzieć - za dużo niewiadomych co do serwerów - nie wiadomo czy ekipa się znajdze ;/ 

Zyski z serwera ( jeśli w późniejszym czasie by były ) pakowałbym raczej w utrzymanie tego. 

Pozdrawiam Czapel ;p

Opublikowano

Zgłaszam się, jesli chodzi o serwer z fabułą. Oferuję pomoc związaną z wymysleniem fabuły i mogę cos zbudować :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...