Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak możliwości otworzenia skrzynek

Marsoni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące skrzynek , dlaczego nie mogę otworzyć żadnej z nich ?:P

sbtljm.jpg

Trzeba pózniej jakieś inne klucze czy jak ?:P I jeszcze dwa inne pytania:

1.Dlaczego nie mogę kręcić już kołem w Everdusk ( mam 23 lv ).

2.Gdzie mogę zdobyć unsealing charm oprócz misji i skrzyń , albo gdzie i jak zarobić żebym mógł kupić kilka sztuk na rynku bo tak patrzyłem na ceny i jedna szt kosztuje 10 srebra a mnie po prostu na to nie stać :)

Opublikowano

Nie możesz otworzyć skrzynek dlatego, że nie masz wystarczająco miejsca. Charmy możesz zdobyć za daily quest (skrzynki), niektóre questy, skrzynki w dungeonach niektóre boassy lub cięższe moby również je czasami dropią, za ankiety możesz dostać kilka oraz możesz je wytworzyć jako Earthseer. Dziwie się że już straciłeś wszystkie charmy do twojego lvl powinieneś zużyć tylko parę.

没我爱

Opublikowano

O no popatrz :)  faktycznie brak miejsca , a co do charmow to masz racje.. zgałganiłem ale to moja pierwsza postać w tej grze i jeszcze sporo nie ogarniam. Dzięki za odpowiedz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...