Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połączenie z serwerem zostało zakończone

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od ostatniej aktualizacmam problem z tym komunikatem bo gram sobie tak 10min i za każdym razem wywala ten komunkat i wyłącza gre.NIe da sie grac.Jakies pomysły? 

Hacków nie używam.

Opublikowano

Przeinstalowałem,nie jest to koniecznie 10 min po prostu to jakas chwila nawet nie zdąze zagrac całej rundy i wywala.

Próbowałem z antywirem i to samo

Opublikowano

Po co mi aktualizować sterowniki jak mam aktualne.Zresztą czytałem,że jak sie tak wyłącza to wina hacków i nie koniecznie do combata ale jak są do innych gier to potraafi wykryc i wyłączyć gre.

Opublikowano

to jak czytałeś i wiesz to po co gitarę zawracasz ? jak masz jakieś hacki to je lepiej usuń bo to że wywala Cie z gry znaczyłoby że HS coś znajduje na kompie i pewnie zaraz bana dostaniesz :D

Opublikowano

to jak czytałeś i wiesz to po co gitarę zawracasz ? jak masz jakieś hacki to je lepiej usuń bo to że wywala Cie z gry znaczyłoby że HS coś znajduje na kompie i pewnie zaraz bana dostaniesz :D

Tak lecz  nie mam żadnych hacków na kompie.To,że czytałem to była taka sugestia.

Opublikowano

Ten problem ma bardzo duzo ludzi :) Ode mnie z klanu 3 osoby maja z tym problem .... takze hacki odpadaja. Na forum CA tez o tym pisza wiec to jest raczej ich wina :P

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Miałem trainer do command and conquer 3 ale usunąłem i to samo.

Nie mam juz pomysłów a bym pograł w ca.

Opublikowano

szczerze Ci powiem że nie gram już od ok 2 miesięcy bo straszna hu***ia  się tam zrobiła także nie polecam i nie masz za bardzo czego żałować :D

Szczerze ci powiem,że gram w to od 3 lat i nadal gra mi sie bardzo podoba i nie ma zadnej hujni bo teraz jeszcze lepiej sie gra nie będe wymienial dlaczego bo mis ie nie chce a mam czego żałowac bo mam dobre konto.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli nadal będziesz miał ten problem,musisz zobaczyć jakie programy hackshield wykrywa za nie legalne(gdzieś na forum CA widziałem).Często są to programy np do nagrywania jak dxstory więc w tedy usuń je z kompa i będzie git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...