Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Regeneracja

olejkoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w tej grze jest mozliwość jakies regeneracji poprzez np medytowanie czy cos? ... Jestem troche w dupie xD niemam potek  xD i nie stac mnie na nie xD a stac bezczynnie i czekac az mi sie hp po 2 co sekunde regenruje to dlugo czekania

Opublikowano

Czy w tej grze jest mozliwość jakies regeneracji poprzez np medytowanie czy cos? ... Jestem troche w dupie xD niemam potek  xD i nie stac mnie na nie xD a stac bezczynnie i czekac az mi sie hp po 2 co sekunde regenruje to dlugo czekania

Potki i pierogi wypadają na każdym kroku wiec trochę dziwne, że już ich nie masz. weź sobie Acquired Taste jako profesje craftu bądź Silver Cauldron jeśli wolisz potki zamiast pierogów/jedzenia jednak Acquired Taste jest lepsze i go polecam do tego dobierz Trapper's Alliance i Green Thumbs jako profesje zbierackie (jeśli wybrałeś Sliver Cauldron to wybierz Herbside Service i Fish Network) i wytwarzaj sobie jedzenie. Nie kupuj potków i pierogów bo są za drogie i nieopłacalne.

没我爱

Opublikowano

Potki i pierogi wypadają na każdym kroku wiec trochę dziwne, że już ich nie masz. weź sobie Acquired Taste jako profesje craftu bądź Silver Cauldron jeśli wolisz potki zamiast pierogów/jedzenia jednak Acquired Taste jest lepsze i go polecam do tego dobierz Trapper's Alliance i Green Thumbs jako profesje zbierackie (jeśli wybrałeś Sliver Cauldron to wybierz Herbside Service i Fish Network) i wytwarzaj sobie jedzenie. Nie kupuj potków i pierogów bo są za drogie i nieopłacalne.

nie zrozumialem praktycznie nic co napisales xD mam dopiero 15lvl xD

Gdzie moge zaczac sie uczyc craftingu tych pierogow itp?

Opublikowano

nie zrozumialem praktycznie nic co napisales xD mam dopiero 15lvl xD

Pójdź do Jadestone Village i znajdź osobę odpowiedzialną za profesje rzemieślniczą Acquired Taste ''podpisz z nimi umowę'' następnie poszukaj osób odpowiedzialnych za: Trapper's Alliance i Green Thumbs i również dołącz do nich. Dadzą ci oni łatwego questa by poszukać pewnych składników w wiosce i od tego momentu możesz wytwarzać jedzenie do leczenia jest to czasochłonne (na 2 pierogi czeka się łącznie godzinę), jednak skoro już nie masz jedzenia ani potków to możesz sobie to wytworzyć. Możesz też się wrócić do nisko lvl dungeonów i tam otwierać skrzynki na końcu i zabijać te bossy ponieważ z nich lecą pierogi i potki.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...