Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avalon Wojownik

rubesom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam wojownika na Avalinie 48lvl. Obecnie bije sobie mobki na komecie i zbieram piórka. Co opłaca mi się teraz robić, bić lvl czy zbierać dalej kasę? Mam kartę +4, nie mam zwierzaka - planuje kupić jakiegoś za 10m ale co dalej?

Opublikowano

Cześć

Mam wojownika na Avalinie 48lvl. Obecnie bije sobie mobki na komecie i zbieram piórka. Co opłaca mi się teraz robić, bić lvl czy zbierać dalej kasę? Mam kartę +4, nie mam zwierzaka - planuje kupić jakiegoś za 10m ale co dalej?

A mógłbyś podać nam ekwipunek? ;)

Na samym początku jeśli nie masz dobre EQ, to polecam ci kupić u5+ i +5+. Co do zwierzaka, kup sobie jakiegoś długodystansowego. Następnie resy, SP, pojazd itd. :)

Opublikowano

Po co mu zwierzak długodystansowy? Na 50-60lvlu może będzie troszkę bił, ale w końcu i tak przydaje się tylko pet, który jest blokerem. Kup sobie mroczusia albo jakiegoś krzaka szoguna/centka, jak chcesz więcej kasy wydać, bo między tymi 3 dużej różnicy nie ma. Bij lvl, bo siedzenie na niskim w tej grze prawie nigdy się nie opłaca.

Opublikowano

Kup sobie resy i eq bo to podstawa. Eq wmiare tanie ale dobre u6/7 bez osłonki żebyś mógł póżniej sprzedać za podobną cene. Pet to jedynie który buffa ci da i coś wytankuje fibi/puszek najlepiej gdy dorobisz sobie kk .

Opublikowano

Mam obecnie:

-Miecz Rycerza Elvin +6

-Pancerz Moralności +3

-Poroże
-Mrugająca Maska

-Futrzane Buty

-Magiczne rękawice

-Wróżka Ognia 30%

-Biżuterie

Expie z Aegirem.

Wymieniać coś z ekwipunku?

Może kupić jakiegoś innego zwierzaka niż mroczusia? Może lepszy będzie np. Centurion?

Opublikowano

Kupiłem Mroczusia i Maskę X.

Mam jeszcze pytanie co do "Karma dla bystrego zwierzaka" - jak nakarmię nią mroczusia to na stałe/permanentnie będzie on zbierał wszystko to co wypadnie z potworów które zabije, złoto i przedmioty?

Opublikowano

Kupiłem Mroczusia i Maskę X.

Mam jeszcze pytanie co do "Karma dla bystrego zwierzaka" - jak nakarmię nią mroczusia to na stałe/permanentnie będzie on zbierał wszystko to co wypadnie z potworów które zabije, złoto i przedmioty?

@rubesom

Działa to w ten sposób że przełączasz się kamerą na zwierzaka i zbierasz to co wypadnie na ziemie zwierzakiem (przydatne jedynie na bb do szybkiego zbierania)Teraz ci polecam dobić 55 LVL zrobić crussa i dołączyć do

jakiejś Fam która w miarę ogarnia LOD żebyś dobił 80 lvl.Po 80 lvl zaczynasz zarabiać na rajdach dziennych (glacerusy i draco) oraz dropienie piór.Nie będę się bardzo rozpisywał o sposobach zarobku bo wiele tematów tego typu jest tutaj na forum ,ale możesz teraz próbować.

1.kupować boxy sp5/6 i wystawiać na sklepie.

2.zbierać kwiatki na glacy.

3.Robić jedzenie i wystawiać na koncie z 1 lvl a na głównym w miedzy czasie dropisz pióra.

Trzymaj tutaj jeden z kilku poradników na zarobek 

http://www.mpcforum.pl/topic/737612-zarobek-nostale-pl/

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...