Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SW The old republic - pytania odnośnie F2P

dragranis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna interesowała mnie ta gra i chciałbym w nią zagrać. Jak to jest z tymi ograniczeniami F2P? Są bardzo uciążliwe? Z tego co wiem, to gdzieś do 50 lvl można grać spokojnie a potem trzeba kupić dodatki. I tu moje pytanie. Czy da się wyfarmić kasę i w grze i wymienić na walutę premium w celu kupienia dodatku ( np tak jak jest w rifcie) ?  Z góry dzięki za informacje :)

Opublikowano

Cześć

Dodatków nie kupisz za walutę premium. Sprawa wygląda tak - do levelu 50 grasz za free mając np. ograniczenie kasy przy sobie, ilość flashpointów i wz, ale możesz na lajcie grać i poznać grę. Potem kup suba na 30dni za 29zł (bądź pudełko z grą za podobną cenę) - dostaniesz dodatki na ZAWSZE, z tym, że ostatni tylko tyle rozdziałów ile jest aktualnie. Najlepiej potem poczekaj na wszystkie aż wyjdą i zasubuj jeszcze raz.

Dostaniesz status preffered - odsyłam do strony gry dla porównania kont. Na 65lvl bez problemu dasz radę większość odblokować - limit 350k kredytów pozwoli Ci na kupienie rzeczy jeśli odpowiednio się do tego przystawisz i pomyślisz. Piszę obecnie poradnik na granie w ToRa jak najtaniej :) Jeśli masz więcej pytań to pisz PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...