Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czas szukania gier.

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sie stalo ze teraz az tyle czasu szuka gier i co chwile ktos wychodzi? co chwile czekam po +20 minut, raz nawet zdarzylo sie okolo 35 min.

Nie dosc ze gry szuka po 3-4 minuty to jeszcze 4-5 razy ktos wyjdzie pod sam koniec.

Dluzej trwa dolaczanie do gry niz sama gra...

Opublikowano

Ye, ten nowy system dobija psychicznie, czas oczekiwana zanim rozpocznie się gra to minimum 20 minut, jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby gra wystartowała za pierwszym razem. Zawsze, dosłownie zawsze ktoś nie banuje, albo nie zatwierdzi postaci. Porażka i jeszcze raz porażka.

Opublikowano

Ye, ten nowy system dobija psychicznie, czas oczekiwana zanim rozpocznie się gra to minimum 20 minut, jeszcze nie zdarzyło mi się, żeby gra wystartowała za pierwszym razem. Zawsze, dosłownie zawsze ktoś nie banuje, albo nie zatwierdzi postaci. Porażka i jeszcze raz porażka.

5 godzin temu zagrałem 1 rankeda i normalnie w 5 minut zaczęliśmy grę :p

a może szczęście miałem? Nie wiem.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

5 godzin temu zagrałem 1 rankeda i normalnie w 5 minut zaczęliśmy grę :p

a może szczęście miałem? Nie wiem.

Aktualnie jestem w kolejce. Minęło już, emm... 21 minut. Dokładnie 6 osób postanowiło opuścić wybieranie postaci :D

Opublikowano

­Teraz (sam doświadczyłem) trzeba picknąć champa by cię nie wywaliło z Lobby - co jest częstszym powodem wyjścia.

Oraz jest bonus IP, więc każdy gra 2/3+, a system dobiera również podobną ekipę ;)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Długo ? mi zawsze nie więcej niż 1:30

Z rankami też,zależy pewnie od tego co preferujecie bo rzeczywiście jak główną rolę zaznaczyłem top to ok. 10 mi szukało a jg nie więcej niż 2 minuty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...