Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS mi się zacina

RemekZq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś zainstalowalem sobie steam i postanowiłem zaczac znowu grac w cs, ale mam problem bo gdy odpalam cs strasznie sie zacina, kiedys gdy grałem to chodził płynnie nie wiem dlaczego tak jest. Prosze o pomoc, jedynie co zrobilem to reinstall win 7. O to moj sprzet:  

Karta graficzna: Radeon x1600 series (microsoft corporation -WDDM) 

Procesor: AMD athlon 64 processor 3800+ 2.40 gzh 

RAM: 2GB

post-810713-0-77674700-1453555984_thumb.jpg

Opublikowano

No ten twój sprzęt to za dobry nie jest, ale spróbuj może zmienić w opcjach cs'a grafike na mniejszą, albo rozdzielczość sobie zmniejsz.

Opublikowano

W opcjach: Video -> renderer i ustaw na Software. Wiem, straszne to jest ale mi pomogło. Mogą być inne problemy i dlatego mam cs 1.6 non steam, a ze steama już nie gram ;/

Wina sprzętu :X

Opublikowano

jak biegasz sam po mapie też ścina?

Mocno fps spada?

Wchodziłeś na Ruskie serwery?

Reinstal robiłeś? 

gamme zmniejszałeś i to obok? 

Może wystarczy zmienić z opengl na widescreen lub na odwrót 

Opublikowano

nic nic dało, chciałbym pograc na opengl tak jak kiedys, ciekawi mnie to dlaczego teraz nie  dziala a niecaly rok temu na tym samym sprzecie smigał

Opublikowano

Wisz co mi się wydaje? 

Że to wina twoich sterowników od karty graficznej. 

Pobierz autodetect,zainstaluj i spróbuj ponownie.. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A kiedyś ile miałeś fps? Moim zdaniem za słaby sprzęt bo cs go zwiększył wymagania z każda aktualizacja jest mniej fps na słabych sprzętach więc jak rok nie grałeś to mogły ci spaść do minimum.

Opublikowano

A kiedyś ile miałeś fps? Moim zdaniem za słaby sprzęt bo cs go zwiększył wymagania z każda aktualizacja jest mniej fps na słabych sprzętach więc jak rok nie grałeś to mogły ci spaść do minimum.

kiedys to miałem okolo 100 fps, ale chodzi mi o cs 1.6 w go nie gralem 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...