Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation - Pytanie odnośnie PS Plus

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, że mam jedną konsole i wykupioną jedną subskrypcje PS Plus (na jednym koncie). Jak (i czy w ogóle się tak da) zrobić abym mógł grać w FIFA 16 Ultimate Team - na jednej konsoli z bratem. Czyli włączamy dwa pady przy wyszukiwaniu przeciwnika dajemy Trójkąt (czyli Dodaj Gościa) i gramy we dwóch na przeciwnika. 

Wcześniej miałem starszą wersję konsoli (500GB) i wystarczyło mieć dwa konta PSN - i główne konto z PS Plus, a drugie zwykłe bez PS Plus i działało bez problemu. Teraz mam konsolę 1 TB - nową wersję i mam jedno konto z PS Plus a drugie zwykłe bez PS Plus i jak chcę dodać Gościa do Sesji - niestety nie mogę, ponieważ przenosi mnie do instrukcji jak wykupić PS Plus (na te drugie konto, a którym nie ma PS Plus)

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, że mam jedną konsole i wykupioną jedną subskrypcje PS Plus (na jednym koncie). Jak (i czy w ogóle się tak da) zrobić abym mógł grać w FIFA 16 Ultimate Team - na jednej konsoli z bratem. Czyli włączamy dwa pady przy wyszukiwaniu przeciwnika dajemy Trójkąt (czyli Dodaj Gościa) i gramy we dwóch na przeciwnika.

Wcześniej miałem starszą wersję konsoli (500GB) i wystarczyło mieć dwa konta PSN - i główne konto z PS Plus, a drugie zwykłe bez PS Plus i działało bez problemu. Teraz mam konsolę 1 TB - nową wersję i mam jedno konto z PS Plus a drugie zwykłe bez PS Plus i jak chcę dodać Gościa do Sesji - niestety nie mogę, ponieważ przenosi mnie do instrukcji jak wykupić PS Plus (na te drugie konto, a którym nie ma PS Plus)

Co do 1 pytania powinno dac rade, przeciez widze na YT jak zagraniczni ytberzy graja drafta we dwoch, reszta trybow to nwm. Co do 2 pytania to nasz konto z psplus ustawione jako podstawowe? Ja mam i na drugim i 3 koncie bez problemu gram a tez wykupilem plusa na 1 koncie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...