Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] TimeBot by Nosfile

NosFile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyczuwam lekki fake..

Takiego samego bocika posiada "Gzpro.net" (Gizi), więc śmiem twierdzić, że nie należ on do Ciebie.

Prawdopodobnie to giziego, bo Mati latał i się chwalił, że ma timebota i antyvpn'a od nich  xD

A to ziomek matiego.

Tak czy siak dobra robota @NosFile

+

Opublikowano

Zamiast czepiać się czyiś projektow to napisalbyś coś od siebie a nie zerował na czyjejś pracy i brał za to jeszcze pieniądze. I w końcu móglbyś coś od siebie wstawić za darmo a nie tylko za hajsy ... Moje tematy mają polegać na pomocy dla nowych ts'ów i ulatwiać im prace na nich ...

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że napisałeś tego Ty, nawet nie zedytowałeś.

Czepiasz się innych a sam sprzedajesz nie twojego bota Like IT !

@topic Czekam na więcej twoich botów !

Opublikowano

BOT od Gizipro :) Skąd wiem? W słowo słowo kod + usunięty Autor.

Ale leci plusik.

EDITv1:

./bot.sh start 

^ Ta komenda wystarczy na włączenie bota a jak ktoś chce wyłączyć to zamiast start daje stop.

Opublikowano

Szanowny kolego albo po dobroci cie poproszę o usuniecie postu na którym udostępniasz mój skrypt na co zgody nie wyraziłem w dodatku piszesz ze jest zrobiony przez ciebie co jest kolejnym kłamstwem. Jesteś na tyle głupi że nie zmieniłeś dosłownie niczego nawet w mojego pliku READ.txt w którym przed każdym napisem dodaje ##. Wiec decyzja należy do ciebie albo załatwimy to łagodnie albo będzie niezgoda. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...