Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie własnego klienta pod source

bartek1111120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wiem że to jest podstawa podstaw, ale mam pytanko. 

Jak zrobić własnego klienta, na swój serwer? 

Chodzi mi tu bardziej o to, żeby skompilowana binka mogła mi normalnie odpalić. 

Proszę o wytłumaczenie  

Co mam podmienić, co dodać i co usunąć :)

Ps: Jeżeli ktoś ma klienta, i wszystko mu działa, to fajnie jak by mi go wrzucił na jakąś stronkę, żebym mógł sobie pobrać.

Opublikowano

To w sumie zależy od tego czy będziesz aktualizować granny i pythona, ogólnie polecam klienta terenzo/exalion jako podstawkę.

Jak masz zaktualizowanego pythona i granny to rooty możesz wziąć z pierwszego lepszego klienta 40k.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Z clientem pod src jest troszke problem zwłaszcza jak ktoś stawia na hamachi. Exalion ma 2 wersje jedna z ruchomym ekranem logowania wygląda strasznie ale do gry wejdzesz natomiast inna wersja jest ok tylko znowu problem bo 2 królestwa i nie wbijesz z hamachi bo nie ma gdzie ip z końcówką 100 wpisać. Client pla ma teraz ip w bince takie zabezpieczenie. Ja też właśnie szukam czystych root 40k odpalałem na clientach innych serwerów ale straszna lipa wychodzi.

Opublikowano

Odświeżam :)

Pomoże ktoś ? 

Chodzi mi dalej jak to zrobić :p Nie chcę linków do tematu, nich ktoś mi wytłumaczy w podpunktach, co skąd mam wziąć i gdzie to podmienić/wrzucić :)

Opublikowano

No weź rooty z src a resztę z klienta pl.

a jak niby osoba posiadająca serwer na hamachi ma się połączyć skoro w root z tematu brak ip w intrologin ?:x

Opublikowano

@xXLukaszXx

Sęk w tym, że klient od Lajka, nie chciał odpalić, najfajniej byłoby, jak  udałoby mi się przerobić tego klienta którego mam teraz, ale to jest ciut starsza wersja. Z plików 2089. 

Paczkę już pobrałem. 

Ewentualnie klient z pl-a 

Eventualnie jak chciałbyś mi pomóc, bo nie wiem czy wszystko gra, to wrzuciłbym klienta na jakiś upload, pobrałbyś przerobił i odesłał w paczce z powrotem, ale to już twoja decyzja. 

btw. PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...