Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa nowe serwery Europejskie już wkrótce!

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie ma sensu, prawie codziennie dokładają kolejne serwery które zaraz będą świecić pustkami

Pustkami? Na tym nowym Greenhallow już są kolejki po 300-400 osób.

Opublikowano

To nie ma sensu, prawie codziennie dokładają kolejne serwery które zaraz będą świecić pustkami

Dobrze, że dokładają, bo na niektórych serwerach są kolejki po 3000 osób. 

Opublikowano

No spoko tylko, że nie będę przecież tworzył nowej postaci. 

Aktualnie na moim serwerze Ebon Hall kolejki są po około 1.5k osób, więc max godzinka i jestem w grze. Mi to pasuje bo spotkałem na tym serwerze wielu ludzi z polskich chatów twitcha i często w godzinnach porannych do max 13 godziny nie ma kolejek.

Oni powinni zrobić kanały tak jak w metinie a nie nowe serwery. Jakby było więcej kanałów i przy logowaniu na postać wybierało najmniej obciążony, wtedy by nie było kolejek. Tak na chłopski rozum byłoby lepiej.

Opublikowano

Wildspring 1500 w kolejce :v Dzięki temu kto robi nowe serwery, bo za tydzień pewnie 3 tyś. w kolejce ^^

PS

Nowe kanał, też by się przydały, bo lekka masakra, wpierw było 15, teraz 3 o.O

y8HqE13.png                             

Opublikowano

No spoko tylko, że nie będę przecież tworzył nowej postaci. 

Aktualnie na moim serwerze Ebon Hall kolejki są po około 1.5k osób, więc max godzinka i jestem w grze. Mi to pasuje bo spotkałem na tym serwerze wielu ludzi z polskich chatów twitcha i często w godzinnach porannych do max 13 godziny nie ma kolejek.

Oni powinni zrobić kanały tak jak w metinie a nie nowe serwery. Jakby było więcej kanałów i przy logowaniu na postać wybierało najmniej obciążony, wtedy by nie było kolejek. Tak na chłopski rozum byłoby lepiej.

Jest chyba 8 kanałów, więc i tak dużo, a wydaje mi się, że i tak bez znaczenia czy 8, czy 20 channeli, bo to od pojemności serwera zależy. 

Opublikowano

@Sinlay 

No niestety, ale na Windrest strasznie leci ta kolejka, w ogóle pograć w normalnych godzinach nie można..

Ale jeszcze kawałek czasu i będzie już spokój, przynajmniej mam taką nadzieje :D No albo jakby chociaż 5-10 min, ale nie 5-7 godzin ^^

Logo.JPG

Opublikowano

Serio na Greenhollow taka kolejka? To koniecznie te serwery muszą wprowadzić. A tak w ogóle, to od czego to zależy, że na Windrest taka sama kolejka a czeka się x razy dłużej?

Opublikowano

Bardziej obciążony serwer bo więcej graczy gra i wpuszcza wolniej. Ale moim zdaniem powinno być szybsze logowanie nawet kosztem lagów w grze, to jest chore że wpuszcza 1 osobę co 10 sekund

Opublikowano

Boże... Bez sensu next serwery zreszta sami zobaczycie jak za max miesiac juz dobra polowa obecnych graczy juz grac w to nie bedzie ;)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Wtedy połączą serwery i nie widzę problemu. To są tak zwane realmy a nie oddzielne serwery. Jak w World of Warcraft, dlatego działa Cross Realm.

ulpdoa6f345.png

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...