Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór frakcji

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Do wyboru są dwie frakcje, "czerwoni" i "biali", chcę dołączyć do tych czerwonych, ale jest niestety ich full, i mam pytanie, będą te miejsca dodawane, czy muszę wybrać tych "białych", nie znam dokładnie nazw frakcji, więc z góry przepraszam. 

Opublikowano

Możesz zamykaj okno wyboru  z 10-15 razy i bedziesz mógł :D

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Witam.

Do wyboru są dwie frakcje, "czerwoni" i "biali", chcę dołączyć do tych czerwonych, ale jest niestety ich full, i mam pytanie, będą te miejsca dodawane, czy muszę wybrać tych "białych", nie znam dokładnie nazw frakcji, więc z góry przepraszam. 

Będziesz mógł później zmienić później frakcje, wybierz na razie Cerulean Order (niebiescy a nie biali) i w przyszłości zmień poza tym te frakcje ogromnego znaczenia nie mają i sam nie wiem dlaczego wszyscy pchają się do Crimson Legion (czerwoni).

没我爱

Opublikowano

Na większości serwerów Crimsonów jest full. Ale to wystarczy klikać kilkanaście razy na tą misje i ciągle wybierać opcje "czerwonych". NPC będzie ci marudził, że nie ma miejsca, ale po którymś razie się uda :)

igNMhIy.png

Opublikowano

Na 16 lvlu można wybrać czerwoną frakcję. 

To czemu na 8lvlu wybrałem? o.O Prosze jak się nie zancie to nie piszcie lepiej :D

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...