Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Stream] Nie masz z kim grać? Dołącz do nas! Wejdź i przeczytaj!

macko105

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć cześć!
Zanim zacznę, słowo wstępu. Od nowego roku zacząłem zabawę na portalu twitch i jakiś czas już chodzi mi po głowie pewien pomysł. Sami ocenicie, czy dobry.

Pewnie nie raz zdarzyło Ci się że wchodząc do swojej ulubionej gry, albo zaczynając grać w całkiem nową produkcję nie miałeś/aś tak naprawdę z kim pograć. Prawda? Trochę słabo grać solo w gry, które znacznie przyjemniejsze są gdy gra się w nie w dobrym towarzystwie! Mam rację?

Mój pomysł opiera się na stworzeniu wielkiej społeczności graczy, która razem będzie podbijać wirtualny świat. Ale to nie koniec. Chce stworzyć społeczność w wielu produkcjach, tak aby każdy z nas mógł po wejściu w świat nowej gry poczuć moc kooperacji i grania w zespole. Bo znacznie lepiej tłucze się kolejne hordy potworków w dobrym towarzystwie!

Poza CS GO, chciałbym stworzyć nasze oddziały w takich grach jak DIABLO, LOL czy GRID 2.
To na początek. Później będzie tego więcej! Tak, aby każdy z was chcąc szlifować skilla czy też po prostu dobrze się bawić znajdzie sobie towarzystwo!

Potrzebujemy wszystkich, którzy zainteresowani są tym pomysłem. Jeśli grasz/grałeś/aś lub zamierzasz pograć w którąś w wymienionych gier, napisz i dołącz do nas!
Poza graczami, potrzebujemy tych którzy pomogą nam to wszystko ogarnąć. Także odpowiednie osoby dostaną odpowiednie 'posady' w naszym zespole i będą odpowiedzialne za swoją część.

Może teraz trochę o mnie, jestem Maciej, mam 23 lata i odkąd pamiętam grałem w Diablo, gdzie spędziłem chyba całą podstawówkę i gimnazjum. Gdzieś w międzyczasie pogrywałem w Tibie, później w CS 1.6, różne inne gierki, Diablo 3 i CS:GO. 
Od nowego roku zacząłem streamować na Twitchu i po 'naciskach' ze strony widzów postanowiłem zagrać w LOLa.

Jeśli chodzi o diablo, to wchodząc na mój profil możecie zobaczyć moje postępy. Grałem trochę w trzecim sezonie i przestałem z powodu wyjazdu wakacyjnego. Ale brakuje mi trochę tego klepania mobów! W Diablo 2 spędziłem 'dzieciństwo', miałem kilka postaci full ubranych i bliskich maksymalnego poziomu.

W nowym CSie mam prawie 700 godzin i rangę LEM, którą po update straciłem grając solo. Obecnie trzymamy się ze znajomymi w szeryfie i powoli wracamy na swoje rewiry. Dużo grałem w CSa 1.6 gdzie miałem ponad 1000 godzin (na steamie) plus pewnie drugie tyle albo i więcej na nonsteamie.

Jeśli chodzi o LOLa to jestem totalnie zielony, bo tak jak mówię gram od niedawna, ale moi ludzie są znacznie bardziej ogarnięci w temacie.

GRID 2 to wyścigi, które poza samym ściganiem opierają się na wjeżdżaniu sobie w tyłek i krzyczeniu że to wszystko wina tego komu w ten tyłek wjechaliśmy. Oczywiście wszystko w ramach żartu i dobrej zabawy!

Mamy serwer TeamSpeak, jesteśmy dorośli i do gier podchodzimy ze spokojem (chyba że gramy w Grida :D) takiego też zachowania oczekujemy od naszej społeczności. Nie liczy się wiek, czy skill w grze bo w naszej społeczności każdy znajdzie dla siebie miejsce i towarzyszy do grania!

Jeśli zainteresował Cię mój pomysł i chcesz do nas dołączyć to daj znać w tym temacie, albo wpadnij na streama: twitch.tv/chlopaki_z_twitcha
Nadajemy codziennie od 16-18 do późnego wieczora.

Poza wspólnym graniem, chciałbym zorganizować dla uczestników zabawy różne konkursy, turnieje i nagrody, tak aby każdy z was miał okazję się sprawdzić!

Czekamy na was!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm powodzenia,szczerze mówiąc,nie każdy ma odwage od tak sobie wejść i zacząć romawiać,grać.To,że jesteś totalnie zielony w grze League of Legends nie oznacza,że jesteś najgorszy.Hm no to jeszcze raz powodzenia.

• Synek zmienił(a) tytuł na [Stream] Nie masz z kim grać? Dołącz do nas! Wejdź i przeczytaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...