Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam całej ekipy do stworzenia servera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nazywam się Patryk mam 18 lat, oraz przedstawię wam moją propozycje.

Otóż jestem graczem z przeszłością i zawsze chciałem założyć swój server Metin2, nie umiem kompletnie nic, jedynie postawy GM'a miałem GM'a na serverze Mortyriusz.pl

Mam bardzo przejrzysty pomysł na server który może odwinąć się od reszty który może przyciągnąć sporą ilość graczy.

Jednak że potrzebuję :

* Technika 

* Założyciela

* Mappera

* Graffika

Otóż nie chce czerpać nic z tego servera, nawet nie oczekuję GM'a. Chce stworzyć sever który będzie rajem dla graczy Metin2.

Daje pomysł na server oraz pomagam w nim ile mam sił i umiejętności. 

Proszę o kontakt po więcej informacji.

Skype - patryk.borek46

Lub na Forum.

Opublikowano

A może napisz coś więcej, czy masz pieniądze na dedyka, kim Ty masz być w tym teamie itp. Stworzenie serwera wiąże się z dużymi wydatkami.

Opublikowano

TRA GE DIA.

Przetłumaczę na zrozumiały język jego podanie:

Cześć! Jestem Patryk, nikt nie chciał mnie na GM'a, więc pomyślałem, że zrobię własny serwer.

Nie spodziewałem się jednak, że to takie trudne i szukam ludzi, którzy mi go zrobią, mam spore kieszonkowe.

Opublikowano

TRA GE DIA.

Przetłumaczę na zrozumiały język jego podanie:

Cześć! Jestem Patryk, nikt nie chciał mnie na GM'a, więc pomyślałem, że zrobię własny serwer.

Nie spodziewałem się jednak, że to takie trudne i szukam ludzi, którzy mi go zrobią, mam spore kieszonkowe.

Otóż nie! :)

Nie mam dużego kieszonkowego. Nie składałem ofert na GM ponieważ nie lubie GM'owania. Wole grać jako normalny gracz :)

Wiem że tworzenie servera jest trudne, daje pomysł na server ponieważ mam duże doświadczenie czego ludzie oczekują.

Jak masz zamiar pisać takie komentarze to możesz wyjść :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...