Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Mid/Top/Jungle "OTP"

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, kurde zastanawiam się, na co się uprzeć i dojść tym wyżej niż platyna z poprzedniego sezonu...

Są udogodnienia że na 100% mam 2 pozycje, lecz nie mam pojęcia, którą postacią, bądź dwiema dam rade orać gry.

Zastanawiam się nad Fizzem, Ekko, Lulu lecz nie jestem pewien.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ekko na chillku mozesz grać te trzy pozycje które wymieniłeś, silna postać. Fizz teraz trochę wypada z mety moim zdaniem, a lulu raczej nie pojunglujesz. Ale bardzo przydatna w team compie :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

No właśnie, jestem tak słabym Ekko że nie potrafię nim wykręcać takiego dmg jak tą Lulu czy Fizzem xD

Są gdzieś jakieś dobre poradniki do niego? Bo to jedna z nielicznych postaci, która w moich rękach nie ma dmg.

Opublikowano

No właśnie, jestem tak słabym Ekko że nie potrafię nim wykręcać takiego dmg jak tą Lulu czy Fizzem xD

Są gdzieś jakieś dobre poradniki do niego? Bo to jedna z nielicznych postaci, która w moich rękach nie ma dmg.

Bo Ekko na jungli nie ma tylko zadawac obrazen, ale takze tankowac, dlatego nie buduje sie go pod full ap. Poradnikow jako tako nie znam, ale ogolnie mysle, ze sam musialbys nauczyc sie nim grac i dobrze wykorzystywac ulta/w, poniewaz to jego kluczowe umiejetnosci.

Ogolnie to Ci go polecam, bo pasywka i np. % dmg HP na W sa bardzo przydatne i klopotliwe dla przeciwnikow.

Opublikowano

Bo Ekko na jungli nie ma tylko zadawac obrazen, ale takze tankowac, dlatego nie buduje sie go pod full ap. Poradnikow jako tako nie znam, ale ogolnie mysle, ze sam musialbys nauczyc sie nim grac i dobrze wykorzystywac ulta/w, poniewaz to jego kluczowe umiejetnosci.

Ogolnie to Ci go polecam, bo pasywka i np. % dmg HP na W sa bardzo przydatne i klopotliwe dla przeciwnikow.

Chodzi mi również o dmg na midzie. Ja mam ten problem że ile razy nim nie gram to nie wbije nim takiego dmg jak dajmy na to Fizzem/Ahri by móc wygrać tf. Gram nim na tyle słabo że robię co najwyżej supporta ap. Choć postać bardzo mi się podoba nie potrafię wyciągnąć z niego tej mocy. Może jest tu jakiś main Ekko co by mógł mi pomóc i podać kilka wskazówek? (Trick & Tips znam, lecz styl gry chyba mi przeszkadza w zadawaniu dmg)

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o postać która jest w stanie iść na mida/topa/jungle to najlepsza bedzie RIVEN!

Tak jest! Bardzo mocne combo + Tankowata w late game + nie tak latwo ja zabic w early!

Po prostu postac idealna! Stun+Podrzucenie+Tarcza+DMG = Riven

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...