Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Harvettia Mod v0.1 By xGTRx /Exp Bot/Donator/Multihack

Sheco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Harvettia Mod v0.1 By xGTRx hmm ciekawe że twój jeżeli już w pierwszy linijkach kodu widać że to mh by Kevin

class MultihackbyKevkeDialog(ui.ThinBoard):

no ładne prowo  :D gz

http://screenshot.sh/mKmVxMCoWngLo

Dla mnie przepiękne

ładna edycja bo w  temacie jak pobrałem to tego nie ma  :) report za prowo 

To nie żadne prowo ja też umiem zedytować usunąć i na nowo wysłać plik z poprawionym kodem ale każdy głupi zauważy że to jest Multi od Kevina

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Harvettia Mod v0.1 By xGTRx hmm ciekawe że twój jeżeli już w pierwszy linijkach kodu widać że to mh by Kevin

class MultihackbyKevkeDialog(ui.ThinBoard):

Dla mnie przepiękne

ładna edycja bo w  temacie jak pobrałem to tego nie ma :) report za prowo 

iD6cxP1.png

Opublikowano

KURWAA!!! KOCHAM CIE MISTRZUNIU!

@Sheco można ustawić jakoś ,żeby pelerynka ciągle przyciągała? bo ona przyciąga ale co pare sec

use slot 1,2,3,4 i na 1 slot dac :P

iD6cxP1.png

Opublikowano

Wyszla aktualizacja na serwie i cheaty nie dzialaja po update. Tzn wh dziala ale ten mod crashuje clienta

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

No na serwerze...­

metin2 log name "exeption" is not defined  zmienili verba i myślą że po problemie xD

dobra na dniach bd update :D 

iD6cxP1.png

Opublikowano

Pilna potrzeba aktualizacji tego bota bo o 14 jest event 24h szkaty blasku i by nabocil troche ;d

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@Exile ten mh jest by kevke1996 (z epvp) gośc napisał tego hacka tylko gtr go zedytował i napisał ze jest jego. Exp donator tez pewnie sciągnięty z czegoś. Btw nie działa

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@Exile ten mh jest by kevke1996 (z epvp) gośc napisał tego hacka tylko gtr go zedytował i napisał ze jest jego. Exp donator tez pewnie sciągnięty z czegoś. Btw nie działa

wiem przecież xD

nic co tego typa nie jest jego, ok, fajnie że udostępnia, ale niech k***a nie odpierdala 'by xGTRx'... bo to jest żalosne.

jeszcze jak ktoś mu wkleił w pierwszym poście, że to nie jego a od kevke to mówi, że to wymysły i prowo xD

Opublikowano

@Exile ale jak on to perfidnie zrobił. Wszystko kropka w kropkę jest to samo tylko linijke MultihackbyKevkeDialog zmienił na MultihackbyxGTRxDialog. Zaczynam tracić wiarę w ludzi. Mógł by się przyznać, że to nie jest jego tylko debila udaje.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Na filmiku się szczycicie hackiem dodanym na niezabezpieczonym serwerze jak by to był nie wiadomo jaki serwer z jakimi zabezpieczeniami.

Tak trudno się przyznać że podjebałeś kod?  :(( 

Kiedy update chce sobie poexpić a sam nie potrafię dodać  :pls:

Mógł byś dodać NOK?  :s 

­

Zajebisty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...