Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś z Was kupił CSGO-tutorial?

Complete

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!

Mam jedno szybkie pytanko, jako że jest tutaj dużo graczy cs:go. Czy ktoś z was miał styczność/kupił www

Pytam, bo mój ziomek ze szkoły wbił w 2 tygodnie z lem'a do globala z tym planem, i nie wiem, czy on serio dzięki temu tak gra czy się odpalił  :D  (bo tak wygląda xD).

Z góry dzięki za info!

LEAVE ME ALONE, I HAVE MY OWN WORLD.

Galeria Tekstów

Opublikowano

Domyślam się że jest to tutorial, w którym opisują jak trenować. Wejdź po prostu na mapy treningowe, graj na DMach i automatycznie nic nie płacąc też będziesz grał o niebo lepiej :)

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

On mi tłumaczył, że to jest taki mega rozbudowany plan treningowy na bodajże 50 dni, gdzie opisane jest co dokładnie trzeba robić danego dnia (tzn. długość, mapy, ustawienia itp). 

I go nikt nie boostował, bo ciągle razem gramy i on od czasu, gdy to kupił to otwiera w każdym meczu jak na aimie :D dlatego się pytam, czy ktoś tu jeszcze może się podzielić doświadczeniami z tym CSGO-tutorial.com?

Galeria Tekstów

Opublikowano

Są tam ustawienia CS:GO, które znajdziesz w internecie.

Masz rozkład każdego dnia co masz grać, ile czasu, na jakiej mapie, na jakich ustawieniach.

Masz tam opisane jakich smoke/fleshe/molotovy musisz znać na każdej mapie.

Recoile broni itd. :v 

W sumie, lepiej trenować samemu niż kupować beznadziejny tutorial. 

Opublikowano

Robiłem za boostera przez prawie 9 miesięcy. Zgłasza się ogrom graczy. Najczęściej są to gracze, którzy mają dość Silvera lub po prostu mają LEM/Supreme i nie mogą zdziałać nic w stronę Globala. Raczej boost, wątpię w jakieś plany, gdzie w 14 dni dojdziesz do boskiego skilla.

Poproś gdzieś tu o plan, to też ci mogę rozpisać, albo po prostu inni użytkownicy. Jeżeli ja mam ci rozpisać - pw.

Opublikowano

Panowie, ten tutorial jest ZAJ*BISTY! Kupiłem, bo znalazłem na forum Steama kod z 25% zniżką i powiem, że nie zgodzę się z wypowiedziami wyżej.

Takiego czegoś jeszcze nie widziałem i już po drugim dniu czuję poprawę w swojej grze ;o serio, mega rozbudowana rozpiska z dokładnym planem, co mamy robić każdego dnia, na jakich mapach, z jakimi ustawieniami.

Bez lokowania produktu, ale naprawdę konkretny plan treningowy.

Galeria Tekstów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...