Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uważajcie na użytkowników i ich fejkowy support.

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym przedstawić Wam użytkowników tego forum, którzy współpracują z Dejmienem oraz Anonnem i niszczą nasz projekt.

Zebraliśmy wiele dowód, które teraz chcemy upublikować wam.

BlackListy użytkownicy : 

- http://www.mpcforum.pl/user/1474758-%D0%BC%CE%B1%D1%82%CE%B9%E2%84%A2/ 

- http://www.mpcforum.pl/user/862139-poker-face/

*Streszczenia

Wywołaliśmy wojnę z "Anonnami" czyli Dejmienem, MatiTM etc. więc chcielibyśmy przestrzec przed ich usługami.

Aktualnie chcą nas upokorzyć z powodu wywalenie ich wtyki czyli "MatiegoTM".

Proszę uważać, gdyż matitm słynie z

Oczywiście upublicznili też dane KidModeratora TS3 "Gorzała", którego pozwoliłem sobie ukryć 2 ss i zostawić je tylko dla Administratorów jeżeli będą chcieli.

* Wyjaśnienie :

- Adres 178.217.188.208 jest to adres oficjalny naszego supportu, który przedstawiony jest przez Cebulę o nicku "Jacek", który jest na VPN.

- Maszyna hostowana na voicevps w net-speaku i nie mamy dostępu do FTP. (Popełniliście bład koledzy)

* adres ip : 159.122.129.48 pozwoliłem sobie upublicznić bo to VPN z SOFTLAYERA.

inetnum:        159.122.129.36 - 159.122.129.39
netname:        NETBLK-SOFTLAYER-RIPE-CUST-OR1770-RIPE
descr:          AVAST SOFTWARE S.R.O.
country:        CZ

SS : 

6JuMuP6.jpg

BOAcDfr.jpg

7qWMBWS.jpg

MIN0HsK.jpg

ne5Vgjk.jpg

UnlsKCL.jpg

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Byłem swiadkiem tych wydarzeń a także rozmawiałem z tym fejkowym supportem i ich głównym celem jest niszczenie prawdziwego supportu a także teamspeaków które mają niby zabezpieczać.

ten ss tylko potwierdza że owe ataki to ich sprawka ponieważ jak wcześniej pisałem rozmawiałem z nimi a to tylko owoce owej konwersacji.

BIZjb0f.png

Opublikowano

Byłem swiadkiem tych wydarzeń a także rozmawiałem z tym fejkowym supportem i ich głównym celem jest niszczenie prawdziwego supportu a także teamspeaków które mają niby zabezpieczać.

Mówisz że gadałeś z tym fejkowym suportem w którym byłem to teraz daj jakiś konkretny dowód że niby mieli niszczyć serwery team speak. Jeśli takowych nie masz to proszę Cię nie wypowiadaj się bo twoje marne posty są zbędne ...

Pozdrawiam głowa operacji Pir3x .

Opublikowano

Niszczymy ts'y powiadasz... Wstaw konkretny dowód który ukazuje niby nas wszystkich jak niszczymy te serwery a nie jakies zalosne ss'y co porobileś sb zdjęcia z rozmowy i jeszcze sie wkopales z tym streserem co wyslales... Więc prosze Cię nie osądzaj ludzi jak nie wiesz kto to był :) tyle z mojej strony :)

Opublikowano

Chciałbym się odwołać do użytkownika MatiTM, który jest opisany w tym oto temacie jako "fejkowy support". Niedawno sam skorzystałem z jego usług jestem z tego bardzo zadowolony. Jestem z nim w stałym kontakcie dzięki czemu mój TS w końcu ma jakieś sensowne uprawnienia. Dzięki kontaktowi z nim mam zapewnioną u niego pomoc techniczną w postaci pomocy z rzeczami, których ja nie potrafię, a on potrafi mi przy niech pomóc.

U9EoJcq.jpg

Opublikowano

Kolejny zbyteczny temat do niczego nie prowadzący, jak ten ostatni.
Dajmy chłopakom spokój, nikomu nie zabronimy robić jakiś supportów czy innych rzeczy.
I nie róbmy z tego działu jakiś publicznych wojenek w sieci.
/ Zamykam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...