Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy system rang. Taki dobry...

DarkusFD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie widzisz, ze grali w 5 ? :P dobralo pod golda xD tak zawsze bylo ze dobieralo pod najwieksza range :P jedyny wyjatek to jak grasz z unrankedem co nie ma jeszcze 10 meczow wygranych to wtedy pod niego dobiera z kim bys nie gral :P widzialem jak dobieralo g1-g3 przeciwko 4 supreme i unrankedowi xD

Opublikowano

Tak kończą warzywa ... A po 2 mi tam ten system rang nie przeszkadza :D jak miałem Lem'a to go nadal mam i ani razu nie spadłem ;)

349 meczów i tylko GOLD 3? jak ty musisz warzywić :_:

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Mi też jakoś leży ten system rang narzekałem ale już nie narzekam spadłem z supreme do lema i wróciłem po 2 meczach poziom wyższy jest ale nie za dużo 

Opublikowano

Mi też jakoś leży ten system rang narzekałem ale już nie narzekam spadłem z supreme do lema i wróciłem po 2 meczach poziom wyższy jest ale nie za dużo 

Nie każdy gra dla rangi.

xD

Opublikowano

Nie każdy gra dla rangi.

No jak nie grasz mixow to nie ;) ale to już mnie mało obchodzi a co do dobierania swiezo po zmianie rang tez mi kalachy dobieralo i orzelki potem dopiero sie unormowało nie wiem czemu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...