Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol, powrocic do gry w której się świetnie bawiłem

MrHituPlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tego pytania,mozesz napisac je normalnie?

Znudził mi się lol, ale chcę do niego wrócić. Nie wiem czy będę miał fun z gry, chociaż chce grać w tego lola.

­

Opublikowano

Znudził mi się lol, ale chcę do niego wrócić. Nie wiem czy będę miał fun z gry, chociaż chce grać w tego lola.

­

Do lola wracać? Chyba po raka,bo funu nie będziesz miał z tej gry,będziesz tylko rageować bo tu sie nie da mieć funu,no chyba że grasz na poziomie diamentu,to co innego

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie ogarniam.

Grałeś wcześniej - sprawiało ci to fun? Więc i teraz powinno...­

w s6 cos jest nie tak w niskich dywizjach i jest 2-3x więcej afkerów niż w s5

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak dla mnie to rekcenie nerdow z bronze-plat jest much fun, a na diaxach+ juz nie trzeba sie spinac, bo i tak jest open mid w twoim lub enemy teamie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja tam polecam wrócić. Sam zawsze kiedy odinstalowywałem lola, to po max miesiącu/2 wracałem :D I kiedy już gram to dostaje czasami raka oczodołów, ale są też fajne mecze. Mówiąc fajne mam na myśli to, że gra nie jest od początku sprowadzona na porażke moją lub przeciwników, są fajne wyrównane walki. Są również mecze których losy znać już od początku/połowy meczu.

A to ze dostajecie zawsze raka po meczu lub w jego trakcie, to już wasza wina. Polecam skonsultować się z lekarzem lub farmaceutom.

Opublikowano

K***a stary, oczywiście że ta gra dalej takiego zajebistego "funu" że oślepniesz, karuzela śmiechu co każdy mecz i patrzeć na czat jak polaczki wyznają ile to razy ruchali moją matkę bo zksułem im killa to czysta fantazja. 

Opublikowano

Najlepiej narzekać na wszystkich a swoich błędów się nie widzi.

1.Nie ma wcale więcej afków

2.Nowy system jest z*******y bo mainując jg wiem że jakiś zjeb który miałby wyższego picka mi jej nie zabierze

3.Fun z gry jest dalej (one shot shaco) i wszystkie teemo,katy,mastery,khazixy, jest sporo postaci z których możesz czerpać fun i wkurwiać enemy(tak wiem wymieniłem gówna zależne od feeda ale to tylko przykłady)

4.Bywa czasem że masz raki w teamie ale z takimi ludźmi nic się nie zrobi

5.Polecam only duo wtedy fun jest jeszcze większy

Opublikowano

Jak chcesz wracać zaopatrz się w stalowe nerwy bo Ci się przydadzą. 

Osobiście mam fun z gry ale gram cały czas na tilcie. xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...