Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer się nie włącza

HappyPOLAND

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem, że wyłączyłem komputer guzikiem, bo nie chciało mi się czekać, następnie od razu wyciągnąłem z prądu. Ok. 2h później gdy chciałem go załączyć w ogóle się nie włącza. Nie wiem co się mogło stać, czyżby zasilacz? Jeżeli ktoś by wiedział, proszę o pomoc. ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Miałem podobny przypadek, lecz przy włączaniu następnym razem automatycznie uruchamiała się naprawa dysku. U Ciebie mogło być tak samo. Gdy często (nie musi to być często) wyłączasz komputer z przycisku może "upaść" dysk.

Chcesz abym odpowiedział? Dodaj @Sneeze7 do swojego posta!

Opublikowano

baterię wyciągają idioci, sami nie wiedząc po co ja wyciągać trzeba i doradzają potem bezsensownie. Bios się resetuje zworką załączając komputer na chwilę po przełożeniu zworki. 

Temat bez sensu , skoro nawet  nie potrafisz zdiagnozować a co dopiero naprawić usterki  sam załatw sobie kogoś kto to zrobi i sprawdzi. Aktualnie mozna sobie zgadywać , po kilku odpowiedziach jedna z osób trafi na uszkodzona część przez przypadek. Ten kto usunie usterkę powie co było zepsute. 

Płyta główna albo zasilacz uszkodzony albo bezpieczni zasilacza.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...