Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 450-500 zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Poszukuję do kupienia fajnego telefonu do 450 zł, maksymalnie 500.

Zależy mi na tym aby miał w miarę dobrą baterię i dobry aparat przedni i tylni, aby można było robić fajne selfie i normalne zdjęcia.

Rozmiar ekranu najlepiej jak większość telefonów min. 4,3".

Najbardziej zależy mi na tym aby telefon posłużył mi jak najdłużej, wiem że to w dużej mierze zależy od tego jak będę z niego korzystał i o niego dbał, ale mimo to chcę aby się nie psuł po tych dwóch latach jak niektóre telefony.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

­Cześć.

Poszukuję do kupienia fajnego telefonu do 450 zł, maksymalnie 500.

Zależy mi na tym aby miał w miarę dobrą baterię i dobry aparat przedni i tylni, aby można było robić fajne selfie i normalne zdjęcia.

Rozmiar ekranu najlepiej jak większość telefonów min. 4,3".

Najbardziej zależy mi na tym aby telefon posłużył mi jak najdłużej, wiem że to w dużej mierze zależy od tego jak będę z niego korzystał i o niego dbał, ale mimo to chcę aby się nie psuł po tych dwóch latach jak niektóre telefony.

Masz za duże wymagania na swój budżet. Według mnie jedynym smartfonem wartym uwagi w tym budżecie jest Moto G (2 gen.) aktualnie na promocji w Euro RTV AGD za 450 złotych. Jeżeli chodzi o aparat, to szału nie robi, ale sam smartfon posłuży Ci bardzo długo i po kilku miesiącach nie straci swojej wydajności. 

lownfast

Opublikowano

Mówisz o Motoroli czy Lenovo?

Motorola i Lenovo to to samo - Lenovo wykupiło Motorolę, przez co teraz smartfony nazywają się "Lenovo Moto G".

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tylko jedno mnie trochę zasmuciło, że gdy oglądałem recenzję to pod klapką nie widziałem baterii, prawdopodobnie była przykryta, ale czy da się ją bez problemu wyciągać?

EDIT: I w dodatku nie ma do tego ładowarki, więc telefon odpada polecajcie coś innego.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Tylko jedno mnie trochę zasmuciło, że gdy oglądałem recenzję to pod klapką nie widziałem baterii, prawdopodobnie była przykryta, ale czy da się ją bez problemu wyciągać?

EDIT: I w dodatku nie ma do tego ładowarki, więc telefon odpada polecajcie coś innego.

Xperia Z, jeżeli interesuje cię używka

#teams4bal

Opublikowano

Obudowę da się rozbierać, ale nie ma takiej potrzeby i używanie dwóch baterii nie wchodzi w grę, ale w przypadku gdy chcesz ją wymienić to jak najbardziej. Jakim problemem jest ładowarka? Wystarczy kupić oryginalną za 30 złotych, to nie wykracza poza twój budżet. 

lownfast

Opublikowano

Wołałbym aby była już dołączona, żebym nie musiał się szwendać po sklepie po ładowarkę.

qbAFfcA.jpg

Opublikowano

Moto G 2nd gen jak na ten przedział cenowy jest chyba najlepszy, ale możesz się rozejrzeć nad Nexus 4.

Opublikowano

A co myślicie o Kruger&Matz Live 2 ?­

Ja Ci podaje dobre smartfony, a Ty wybierasz jakieś gówno. Teoretycznie nie jest taki zły (z 15% mniej wydajny od podanych wyżej) natomiast niewiadomą są aktualizacje i w sumie.. K&M znam jedynie z audio, oni średnio się znają na mobilnych sprawach. 

lownfast

Opublikowano

A co myślicie o Kruger&Matz Live 2 ?­

Mało pamięci wewnętrznej, słaby głośnik (a tworzą sprzęt audio!). Ogółem są lepsze.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...