Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lolskinshop

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na dość ok stronę, bo nie sądzę by ktoś robił takie "coś" tylko dla scamu.

mozna ale ceny mnie przerazily za paxa np :P

Limitowane skiny, dlatego takie dorige.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Wiem ale nadal mnie przeraza 3 skiny 1000 zl , norweska firma raczej mozesz zaufac , zreszta 50 km od mojego miejsca zamieszkania . Gdyby cos bylo nie tak to pisz :)

Z tego co mi wiadomo to grupa studentow otworzyla ta strone a prowadzi ja norwego imieniu Andre . I trzepia kase na lolu. Jakis 27 latek podobno. Mieli pomysl to interes sie kreci, raczej fake odpada bo ludzie rozne opinie daja.

Ale mozemy przetestowac , moge cos kupic u nich bo Maja kilka fajnych rzeczy widze.

Poszlo , transakcja ukonczona. Do 24h powinnienem miec konto na korei i Riot  warda zobaczymy.

Opublikowano

UWAGA PANOWIE I PANIE

ta strona to jeden wielki scam, uwazajcie na tego typu strony. Musialem pisac do banku na czacie i cofac transakcje . Na szczescie odzyskam pieniadze .

Pozostaje jedynie ebay i allegro od zaufanych sprzedawcow. Sprawdzajcie dobrze sprzedawcow przed kupnem.

Corkiego pewnie kupisz na ebay za mniejsza kwote , poszukaj. Ja Riot warda wlasnie kupilem za 40 zl przed chwilka, po 10 min dostalem dzialajacy kod. Szybko i bezproblemowo przez Skype zalatwione.

Opublikowano

A jednak nic z tych rzeczy :) Dostalem dzialajacy kod na Riot warda i konto koreanskie dzialajace. Tylko dlugi czas oczekiwania byl. Moj blad. Wszystko sie wyjasnilo. I cenowo wysoko bo przeplacilem troche a reszta wyglada na okey.

Opublikowano

A jednak nic z tych rzeczy :) Dostalem dzialajacy kod na Riot warda i konto koreanskie dzialajace. Tylko dlugi czas oczekiwania byl. Moj blad. Wszystko sie wyjasnilo. I cenowo wysoko bo przeplacilem troche a reszta wyglada na okey.

A no ok. Tylko że o ile wiem to konto można odzyskać łatwo z lola,dlatego trudno jest dobrze kupić i tego sie obawiam sie

79160594027661829163.png

Opublikowano

No tu jest wlasnie ten haczyk , ale pbe kupilem z rok temu na podobnej stronie tylko taniej i wszystko okey jest jak narazie. Decyzja nalezy do ciebie , ja tez np balbym sie kupowac pax TF na poczatek sam bo troche kasy. Teraz mam jeden kod na Riot warda niepotrzebny xD brat sie ucieszy :P

Nie wiem ile kosztuje corki na lolskinshop teraz ale na ebay widze po 20 -40 zl za niego od zaufanych sprzedawcow raczej. Bo 99,8% pozytywow i ponad 300 sprzedanych skinow.

Opublikowano

No tu jest wlasnie ten haczyk , ale pbe kupilem z rok temu na podobnej stronie tylko taniej i wszystko okey jest jak narazie. Decyzja nalezy do ciebie , ja tez np balbym sie kupowac pax TF na poczatek sam bo troche kasy. Teraz mam jeden kod na Riot warda niepotrzebny xD brat sie ucieszy :P

Nie wiem ile kosztuje corki na lolskinshop teraz ale na ebay widze po 20 -40 zl za niego od zaufanych sprzedawcow raczej. Bo 99,8% pozytywow i ponad 300 sprzedanych skinow.

Co do ufo corkiego to nie wiem czy on był z kodu czy nie,ale chyba sie go dostawało na konto za bete w lolu i tez nie wiem co o tym mysleć ;d

Wiesz cos na ten temat?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie mam pojecia , nigdy nie gralem corkim , kupilem juz 3 rzecz od nich i bez problemu.

Opublikowano

Kurcze tam ceny zaczynaja sie od 300 zl na polskie..  Wiadomo ze to unikalne skiny ale czy waro tyle placic ? Prestiz w tej grze to nie skiny tylko umiejetnosci

u1lc.png
Opublikowano

nie opłaca się kupować takich kont z limitowanymi skinami, ceny zawsze zawyżone. Jak były łatwo dostępne w formie kodu to były ileś razy tańsze.

konto z pax sivir i riot singed za 200€, gdzie pax sivir kosztował do 20€ zależnie od serwera, singed trochę drożej.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

nie opłaca się kupować takich kont z limitowanymi skinami, ceny zawsze zawyżone. Jak były łatwo dostępne w formie kodu to były ileś razy tańsze.

konto z pax sivir i riot singed za 200€, gdzie pax sivir kosztował do 20€ zależnie od serwera, singed trochę drożej.

Ponoć zablokowali w 2k14 już wszystkie kody

79160594027661829163.png

Opublikowano

Tak ale i tak ceny zawyzszone na tej stronie. To co maja dobre to guide do postaci  , konta pbe/koreanskie bo trudno to dostac ogolnie. Kupilem jedna guide i jestem pod milym wrazeniem , nie wiedzialem ze rengarem takie rzeczy mozna robic. Dobrze to opanowac i mozna rankedy robic prawie solo na nizszym elo.

• 1 rok później...
Opublikowano

Tak ale i tak ceny zawyzszone na tej stronie. To co maja dobre to guide do postaci , konta pbe/koreanskie bo trudno to dostac ogolnie. Kupilem jedna guide i jestem pod milym wrazeniem , nie wiedzialem ze rengarem takie rzeczy mozna robic. Dobrze to opanowac i mozna rankedy robic prawie solo na nizszym elo.

Czy warto jest u nich kupic unrankeda konto jeśli chcialbys miec, konto w przeciągu 1 dnia ?

Opublikowano

Boze ludzie XDD Te konta to są najzwyczajniej w swiecie CRACKED KONTA, wszystkie, te z rare skinami, KR konta, PBE rowniez, wszystko tam jest cracked, ludzie kupuja za grosze na roznych stronach takich jak Nulled, zazwyczaj od prywatnych crackerow lub jakies dumpy od roznych i sprzedaja za 10krotną cenę na takich stronach zeby skubac ludzi ktorzy sie nie znaja. 

Nie polecam tam kupowac, jest to strata pieniedzy, a jesli sie juz szuka cracked kont to robic to na odpowiednich stronach bo te owszem warto kupowac. Zwykle są one unverifed, inactive innych raczej nie przeznaczaja na takie strony choc kto wie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...