Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] gornie12

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Valze przepraszam ja ciebie bardzo ale jakim prawem ty mnie zbanowałeś jeśli @Lord Asasin wiedział o tym i dał mi tylko upomnienie + jaki spam jak po miedzy moimi wiadomościami jest odstęp? Jeśli tak to czego połowy forum nie zbanujecie za te niby spamowanie? Ty wiesz co to jest spam? Moim zdaniem ty nie wiesz co to jest spam i zbanowałeś mnie za nic... 

Opublikowano

@Valze przepraszam ja ciebie bardzo ale jakim prawem ty mnie zbanowałeś jeśli @Lord Asasin wiedział o tym i dał mi tylko upomnienie + jaki spam jak po miedzy moimi wiadomościami jest odstęp? Jeśli tak to czego połowy forum nie zbanujecie za te niby spamowanie? Ty wiesz co to jest spam? Moim zdaniem ty nie wiesz co to jest spam i zbanowałeś mnie za nic... 

Dostałeś bana za kłótnie z użytkownikiem, a przekraczając 100% ostrzeżeń otrzymałeś permanentną blokadę konta. Omyłkowo dałem 5% za spam, zamiast 10% za flamewar, ale to nic nie zmienia w tej sytuacji.

Opublikowano

@Valze tak tak no na pewno tylko że ja napisałem 2 wiadomości pomiędzy innymi wiadomościami... taki Shao King obraża każdego na forum i nic z tym nie robicie tylko pozwalacie jemu obrażać inne osoby!  Ja pisałem adminowi z działu Minecraft dostałem od niego upomnienie na Priv jak i w temacie chciałem się poprawić ale nie będzie mnie tutaj obrażał jeśli chcesz żeby ciebie ktoś tak obrażał to proszę ja ciebie bardzo bądź jak pizda i daj się innym pomiatać.. 

Opublikowano

@Valze no i co to **** za spam? gościu ogarnij się i tyle jakoś k***a inni się kłócą i perma nie dostają a to że ja miałem 98 pkt to wiem... Chciałem się zacząć poprawiać ale jak widać taki poziom tego forum i administracji. 

Opublikowano

Jeśli widzisz, że ktoś łamie regulamin to zgłaszaj takie posty, a nie sam na własną rękę wymierzasz sprawiedliwość i napędzasz tą całą karuzelę nienawiści. Dodatkowo Twoje zachowanie budzi wiele zastrzeżeń nawet przy odwoływaniu się od bana, więc jak chcesz naprawdę się poprawić to polecam przemyśleć swoje zachowanie. Ban zostaje.

#Multikonto

http://www.mpcforum.pl/topic/1509119-perm-gornie-gornie12/?view=getnewpost

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...