Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duży pingw cs :(

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem dostawcy, chyba że coś pobierasz w tle lub masz wifi i inni domownicy korzystają z internetu. Jak masz 3 miesiące do skończenia umowy możesz ją wcześniej zerwać, tylko nie wiem jaką nałożą na Ciebie karę, ja jak zerwałem umowę z firmą 6 miesięcy przed końcem umowy zapłaciłem śmieszne 26zł...

Opublikowano

Nic nie zrobisz możesz do nich tam dzwonić ale jeżeli to radiówka nie licz na poprawę, nie pozostaje nic jak zmienić dostawce tutaj Ci nikt nie pomoże powyłączaj jeszcze programy obciążające internet 

Opublikowano

Nic nie zrobisz możesz do nich tam dzwonić ale jeżeli to radiówka nie licz na poprawę, nie pozostaje nic jak zmienić dostawce tutaj Ci nikt nie pomoże powyłączaj jeszcze programy obciążające internet 

Mam przewody telefoniczne ;(     

Opublikowano

zawsze możesz zamówić drugi internet ja gdy miałem radiowke i ping był kosmiczny to wziąłem dodatkowo światłowód niby 60 zł na miesiąc więcej ale to gowniana kasa więc bez problemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...