Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] .Pestka.

Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, no fajnie zakończenie bana ziomeczku.

Nie chce twojej odpowiedzi, bo i tak c**ja się znasz tylko @Lord Makin

Dlaczego dostajemy z pawełkiem bany za to, że niby się "kłócimy" skoro paweł.b to mój dobry ziomek. "Sprzeczek" czyli po c**j nadajesz bany skoro wiesz, że robimy to dla beki i k***a nikomu to nie przeszkadza tylko tobie? Wyjdź na dwór bo tak samo mogą wkurwiać twoje statusy od 3 dni, gdzie chcesz jakieś c**jowe filmy.

@Lord Makin No i sytuacja, którą ci ostatnio pisałem na pw o pewnym typku i sprzeczce, przeczytaj co wtedy odpisałeś i porównaj to z tym banem, gdzie nikt nikogo nie ciśnie.

Arcymistrz
Opublikowano

Elo, no fajnie zakończenie bana ziomeczku.

Nie chce twojej odpowiedzi, bo i tak c**ja się znasz tylko @Lord Makin

Dlaczego dostajemy z pawełkiem bany za to, że niby się "kłócimy" skoro paweł.b to mój dobry ziomek. "Sprzeczek" czyli po c**j nadajesz bany skoro wiesz, że robimy to dla beki i k***a nikomu to nie przeszkadza tylko tobie? Wyjdź na dwór bo tak samo mogą wkurwiać twoje statusy od 3 dni, gdzie chcesz jakieś c**jowe filmy.

@Lord Makin No i sytuacja, którą ci ostatnio pisałem na pw o pewnym typku i sprzeczce, przeczytaj co wtedy odpisałeś i porównaj to z tym banem, gdzie nikt nikogo nie ciśnie.

Odwołanie należy wystosować do osoby, która ową blokadę nadała. 

Nie obchodzi mnie jakimi to ziomeczkami jesteście. Wysypywanie się w statusie i jakieś hejty, gdzie później muszę czytać jakieś niepoważne argumenty przy banach mnie nie śmieszy.  Zawsze mogłem zablokować Wam wszystko za pajacowanie.

Wiem też, że się macie ku sobie, ale jak już, to nie publicznie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...