Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak kupie laptop

Unga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy jak kupie laptopa laptop lenovo y50 70 to będe mogła podlączyć drugi monitor ? W sensie czy będa wtedy w obrazy ? Te same

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Pewnie możesz podłączyć nawet 2 monitory ;)

Co do laptopa jak jeszcze nie kupiłes polecam pomoc

1) Kwota przeznaczona na zakup: 
2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):
3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)
4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):
5) Osobiste preferencje:
6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego)

y50-70 to juz starszy model z 2014 ;)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Pewnie możesz podłączyć nawet 2 monitory ;)

Co do laptopa jak jeszcze nie kupiłes polecam pomoc

y50-70 to juz starszy model z 2014 ;)

Tak, wiem że już troszkę starszy mimo że jest jeszcze kupowany, ale jeśli jesteś mi w stanie pomóc to postaram się wypełnić ;p

1) Kwota przeznaczona na zakup:  do 4tyś

2) Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): na tym sie nie znam xD ale coś takiego jak ma ten y50-70

3) Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) Szczególnie gry, no i do jakiś prac ( ale to do szkoły więc raczej każdy komp ogarnia wordl xD ) no i internet do dużo w nim przesiaduje. Aby był by wierny i nie padł dość szybko.

4) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): Aluminiowa obudowa

5) Osobiste preferencje:

6) System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) Mi to obojętne bo i tak mam płytę oryginalną wind 7, więc nawet jak by było wind 10 to bym wróciła na 7 :)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

W takim razie zdecydowanie sa lepsze modele jak y50-70 :)

@Unga

Lenovo Y700-15 z i7hq i GTX960m.

Matryca FULL HD IPS LG Phlilips o dobrych kątach widzenia oraz kontraście, mocne zawiasy, niezła wydajność w grach, sztywność obudowy przy tym smukła, elegancka obudowa, bardzo dobre głośniki JBL, , przyjemny w dotyku pulpit roboczy możliwość dodania dysku SSD na złączu M.2, niskie temperatury robocze pod obciążeniem O wiele lepsze temperatury niż w Y50,łatwy dostęp do układu chłodzenia, ergonomiczne rozmieszczenie portów,  dobre osiągi na baterii.  Dobry i uczciwy stosunek możliwości do ceny

Acer vn7-791g z i7 i GTX860m.

Matryca FULL HD IPS dobrej jakości, dobre wykonanie przy tym ładna obudowa z ciekawymi detalami, lekki mobilny jak na 17 cali, miejsce na dysk SSD m2 (czyli możliwość zamontowania oby dysków wewnątrz laptopa – wygoda), dobra ogólna wydajność oraz kultura pracy, całkiem niezłe audio, podświetlana klawiatura, wygodny touchpad, pełne wykorzystanie turbo GPU i CPU.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...