Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie/Kupywanie broni

Kapilek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu gdy kupie broń z marketplace na np.16lvl to nie mogę jej ulepszyć ?Chodzę ciągle z tą co się dostaje na początek na 3lvl, mam ją na maxa ulepszoną.Mógł by mi ktoś wytłumaczyć o co z tym chodzi ?I drugie pytanko o co chodzi z tą ''pizza'' mam już ją całą złożoną tą czerwona na 6lvl i co dalej opłaca się inne składać czy jak? Z góry dzięki za odpowiedz :D

Opublikowano

''Pizza'' to Soul Shield, w tej grze nie ma zbroi i Soul Shield ją zastępuje stroje są tylko dla wyglądu, w późniejszym czasie składasz inne. Ulepszać możesz tylko Hongmoon inne bronie służą do ulepszania Hongmoona jako Breakthrough bądź (większość z nich) po prostu do wbijania mu poziomu 1-10. Jak masz broń na 3lvl to ulepszasz ją do 10 poziomu ulepszenia aż potrzebny jest Breakthrough, który się nazywa Stalker (tu wstawić nazwę broni w zależności od klasy np. Sword) używasz na tej broni Charma i ulepszasz swoją broń Hongmoona.

没我爱

Opublikowano

''Pizza'' to Soul Shield, w tej grze nie ma zbroi i Soul Shield ją zastępuje stroje są tylko dla wyglądu, w późniejszym czasie składasz inne. Ulepszać możesz tylko Hongmoon inne bronie służą do ulepszania Hongmoona jako Breakthrough bądź (większość z nich) po prostu do wbijania mu poziomu 1-10. Jak masz broń na 3lvl to ulepszasz ją do 10 poziomu ulepszenia aż potrzebny jest Breakthrough, który się nazywa Stalker (tu wstawić nazwę broni w zależności od klasy np. Sword) używasz na tej broni Charma i ulepszasz swoją broń Hongmoona.

A tą pizze muszę mieć pełną złożoną żeby mi dawała pełne bonusy, czy obojętnie na jaki lvl mam założone np.jak mam kilka na 6lvl kawałków to jak założę na 7lv to to będzie to samo ?

Opublikowano

A tą pizze muszę mieć pełną złożoną żeby mi dawała pełne bonusy, czy obojętnie na jaki lvl mam założone np.jak mam kilka na 6lvl kawałków to jak założę na 7lv to to będzie to samo ?

Bonusy są od seta czyli jak masz 3, 5 bądź 8 części tego samego Soul Shielda to dostajesz dodatkowe bonusy.

没我爱

Opublikowano

Bonusy są od seta czyli jak masz 3, 5 bądź 8 części tego samego Soul Shielda to dostajesz dodatkowe bonusy.

A jak nie mam to dostaje tylko te co są do niego przypisane tak? I jeszcze ostatnie pytanko skąd je wziasc, bo te na 6lvl mam z tego koła co się losowało, a te na wyższy poziom za co są? :D I jeszcze nwm czy dobrze zrobiłem biorąc na force mastera ćwiczenie skili pve  te co się wybiera na 16-18 lvl (nie pamiętam) ;)

Opublikowano

A jak nie mam to dostaje tylko te co są do niego przypisane tak? I jeszcze ostatnie pytanko skąd je wziasc, bo te na 6lvl mam z tego koła co się losowało, a te na wyższy poziom za co są? :D I jeszcze nwm czy dobrze zrobiłem biorąc na force mastera ćwiczenie skili pve  te co się wybiera na 16-18 lvl (nie pamiętam) ;)

Dropią z mobów, dostajesz z misji.

­

c:

Opublikowano

Tak jak nie masz daje tylko to co jest tam przypisane. Soul Shieldy wypadają z mobków jednak tych nie używaj tylko użyj Salvage na nich (ikona młoteczka w ekwipunku) dzięki temu dostajesz materiał do ulepszania Soul Shieldów. Następny Soul Shield kup w Jadestone Village od NPC Jungja obok tablicy ogłoszeń za Viridian Valor Stone, które powinieneś już mieć, następny dopiero na 30 bądź 33 lvl od NPC w Yehara's Mirage. Skille możesz zresetować w każdym momencie, jednak zostaw to PvE na razie ponieważ będzie ci tak łatwiej.

没我爱

Opublikowano

Tak jak nie masz daje tylko to co jest tam przypisane. Soul Shieldy wypadają z mobków jednak tych nie używaj tylko użyj Salvage na nich (ikona młoteczka w ekwipunku) dzięki temu dostajesz materiał do ulepszania Soul Shieldów. Następny Soul Shield kup w Jadestone Village od NPC Jungja obok tablicy ogłoszeń za Viridian Valor Stone, które powinieneś już mieć, następny dopiero na 30 bądź 33 lvl od NPC w Yehara's Mirage. Skille możesz zresetować w każdym momencie, jednak zostaw to PvE na razie ponieważ będzie ci tak łatwiej.

Kupiłem cały soul shield u tego Jungla to już nic z nim nie muszę robić?A wiesz może gdzie się resetuje te skile żebym potem nie szukał :D Dzięki za odpowiedzi :)

Opublikowano

Musisz go nałożyć. Skille resetujesz wciskając ''K'' i masz tam znaczek resetu zaraz obok punktów.

Ok dzięki za odpowiedzi :D

Jak będę miał jeszcze jakieś pytanko napiszę :)

Opublikowano

Na 20 lvl nie lepsze są soul shield z dungeounu Blackram Narrows?

Oba są okej, ten z Blackram Narrows jest opcjonalny ponieważ on kolosalnej różnicy nie robi, a zebranie go może czasami kosztować.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...