Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Jakiś fajny zabójca

opluje2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście trzeba polecić Thora i Fenrira (łatwe postacie, przyjemne i mocne), ale od siebie dodam również Thanatosa (dla mnie niezwykle potężna postać, którą można zrobić mega dużo, z takim minusem, iż gra tym bogiem wymaga umiejętności). Dobrze mi się również gra Mercurym i Hun Batzem. 

Opublikowano

A ja lokiego polecam :] jak wzykle.

Autor tematu napisał, że obecnie gra Lokim i szuka czegoś nowego. :)

Jeszcze tak sobie myślę, że może Bakasura ci się spodoba. Trochę nawet podobny do Lokiego. Fakt, bardzo rzadko się go teraz spotyka, ale może wróci do mety. 

Opublikowano

a co powiecie o nehz czy jakoś tak? ;P

Ne Zha to nawet dobra postać, tyle że obecnie nie ma jej w mecie. Bardzo rzadko się ją teraz spotyka w grze.

Dla mnie nie jest to jakaś super bogini i nie lubię nią grać. Musiałbyś przetestować i zdecydować, czy będzie dla ciebie dobra.

Ogółem Ne Zha budowana jest pod krytyki, bo umiejętnościami za wiele nie zrobi. Nawet jej atak ostateczny (ult) wykorzystuje ilość obrażeń krytycznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...