Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na areny PvP, pieniądze, sklep, zabezpieczenie terenu oraz antyspam

hahahaSKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam własny serwer SKY BLOCK (IP mogę podać na pw) i potrzebuję pluginów i najlepiej kogoś kto pomógł przez chwilę z nimi.

Potrzebuję pluginów do :
(Mini) aren pvp
Na pieniądze (/money)
Na sklep(tabliczki)

aby gracze nie mogli nic niszczyc (mogli tylko na swoich działkach)
I jakiś antyspam

Opublikowano

AntySpam: KondziuChat

Działki: Plotme

Sklep na tabliczkach to Essentials: 

Minitut nie mój:

➤ Buy

Ta opcja daję nam możliwość tworzenia sklepu z dowolnym itemem, klikasz zabiera ci pieniądze i dostajesz przedmiot, tworzenie:
W pierwszej linii piszemy [buy], w drugiej ilość którą chcemy sprzedać, w trzeciej ID itemu i w czwartej cenę.

➤ Sell
Ta opcja daję nam możliwość tworzenia sklepu do sprzedawania itemów, tworzenie:
W pierwszej linii piszemy [sell], w drugiej ilość którą chcemy kupić, w trzeciej ID itemu i w czwartej cenę.

j

Opublikowano

Sklepy tabliczkowe możesz wykonać essentialsem, w 1 linijce użyj [sell] lub [buy] (wcześniej włącz w configu)

Teren zabezpieczysz pluginem WorldGuard, a jeżeli chodzi o działki polecam PlotSquared lub PlotZ

Antyspam można wykonać skryptem, łap:

http://pastebin.com/raw/09T4TibE

@edit:

(mogli tylko na swoich działkach)

Działki a wyspy to 2 rzeczy

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Jutro zobaczycie jak to będzie wyglądać. Klimat to nowoczesne średniowiecze(??!?!??) spawn to zamek wbudowany w naturalną górę a u podnóża góry wioska(drwale/górnicy) sky block +pvp (bo ludzie się biją) i może jakieś mini gry (średniowieczne)

Wszystko zrobiłem sam z braku chętnych do pomocy. Jeśli tacy ludzie się znajdą to potrzebuję pomocy w ogarnięciu pluginów i budowie wioski.

Zapowiedź w dziale publikacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...