Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informacje zbiorcze - Nowy gracz w świecie BnS

Damon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim! ;)

Doskonale wiem że jest już sporo informacji odnośnie "początków" BnS'a. Jednak jestem typem człowieka, który potrzebuje słów kierujących się wprost w moją osobę. Typowe tłumaczenie dziecku ^^

Tak na prawdę o tej grze dowiedziałem się niedawno i od razu coś mnie ruszyło by się zalogować. Jednak na samym początku (u mnie to już naturalne) zawsze szukam informacji, co jak do czego zanim poznam świat gry od strony postaci. Mam tą świadomość że wejdę do gry i na samym początku potne się mydłem w płynie bo nie ogarnę o co chodzi...

Pisząc tutaj chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z ilością Polaków na serwerach.

1. Jaki jest najbardziej (obecnie) polecany serwer z polakami?

2. Jako że postacie są zbilansowane to czy moją pierwszą postacią mogło by być Force Master ?

3. Czym się dokładnie specjalizuje Force Master ?

4. Najbardziej znane Polskie gildie na polecanym serwerze ?

Poszukuje po prostu osoby/gildii, która wprowadzi mnie w ten świat jak i zostanie moim Mentorem lub Mentorką ^^

Pozdrawiam ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć. 

1. Większość osób, które znam grają na Cardinal Gates

2. Ja nią gram i jest przyjemna :)

3. Atakowanie z dystansu, ogień, zamrażanie itd. Zabijasz przeciwników bijąc z dystansu nie dając im do siebie podejść

Opublikowano

A jakieś tipy dla początkującego?

Nie sprzedawaj broni, akcesoriów i Soul Shieldów, na Soul Shieldach użyj Salvage a akcesoria i bronie użyj do ulepszania swoich. Oszczędzaj kluczyki i charmy, polecam również robienie wszystkich questów.

没我爱

Opublikowano

Ja ze swoich obserwacji widzę, że sporo polaków gra na Ebonie :) Tam gram także ja i wiele innych gildii :P Co do FM, klasa kozak :P End Game totalny.

Co do gildii ? :v Bez max lvl przyjmą cię co najwyżej jakieś boby które, nazwą się GILDIĄ.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Najwięcej graczy ma Windrest, niedaleko za nim jest Ebon Hall a potem Wild Springs. Jest team moderatorów i podobnych osób z MPC i grają na Cardinalu, natomiast więcej polaków i ogólnie graczy znajdziesz na Ebonie i Wild Springs (na WIndreście nie polecam bo więcej czekania niż grania)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...