Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W tej grze mają już najwyższe lvl 50-_- załatwa ta gra?

polop0123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze niektórzy już chyba mają 50 lvl , na yt widze jak w 15 godz wbili 45 , nie wiem czy jest sens grać w tą grę skoro tak szybko lvl sie bije co to w ogóle jest?

napiszcie w ogóle czy  gra ma dobry balans

Opublikowano

Jak ty tu dla expa przyszedłeś grać, to chyba pomyliłeś tą grę z metinem.

Nie przepadam za metinem :), pytam się tylko , czyli gra jest prosta jesli chodzi o zdobywanie eq , czyli liczy się skill.

Opublikowano

Ja grając 1 raz od 0 w tą gre od 8-11 wbiłem 11 lvl i trochę opanowałem co i jak :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Gra właściwa dopiero zaczyna się na 45 poziomie (aktualnie najwyższym), ta gra polega w 90% na PvP i uwierz mi, nie jest to takie proste, jakie się wydaje. Masz sporo przycisków, każdy robi co innego a pvp polega w większej mierze na opanowaniu combo, by przeciwnik był cały czas wyłączony z rozgrywki. Uwierz mi, że będą Cię boleć palce od gry.

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Expi się łatwo i tylko na questach, w Twoim ekwipunku najważniejsza jest broń, biżuteria i soulshieldy- to Ci daje bonusy TYLKO I WYŁĄCZNIE W PVE I DUNGEONACH. Na pvp wszystkie statystyki które masz dodatkowe od broni czy też biżuterii są zaliczane w najniższej mierze. Na arenach nie jest ważne jaki masz poziom, lecz jak potrafisz grać swoją postacią oraz unikać ataków przeciwnika.

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Ok, ale co z tym pvp? Jakieś itemy w nagrodę się dostaje czy jak?

Zbierasz rangę, coś takiego jak w lolu

Na arenach nie jest ważne jaki masz poziom, lecz jak potrafisz grać swoją postacią oraz unikać ataków przeciwnika.

No poziom trochę ma znaczenia, bo taki 15lvl ma troszkę mniej skilli od 30.

Opublikowano

No poziom trochę ma znaczenia, bo taki 15lvl ma troszkę mniej skilli od 30.

To nie znaczy, ze poziom 30 lepiej tymi skillami operuje :)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Dokładnie, chociaż tutaj bardziej się liczy czy trafisz na swoją antyklasę niżeli o sam skill.

Dla mnie najgorszym przeciwnikiem jest summoner. Nie wiadomo czy bić tego kota, czy summonera :D

Opublikowano

Pierw zabij mu kota ;p

Nie bije się kota tylko summonera... Wystarczy obejrzeć filmiki na youtube, jak chinole na 1800+ walczą z summonerem. Ignorują kota.

Opublikowano

a nie przypadkiem w WOWie wbito w 4godziny max lvl ? i czy z tego powodu WoW jest łatwy ?? czy o nie w metinie wbija się max lvl w przeciągu 2 tygodni ?? czy wiele gier mmo nie robi eventów typu max lvl ? 

Tu chodzi o te kombosy mimo że mam 22lvl to expienie jest dla mnie mega zabawą biję każdego moba na inny sposób ciągle się uczę jak wykonać dane kombo i rzadko to wychodzi bo mi się klawisze mylą :P 

PvP moim zdaniem najlepiej zacząć na 45lvl i nauczyć się już kombinacji :D bo tak to lecimy na farta :D 

PS: Po co ci zdobywanie eq za pvp ważny jest skill a nie eq dodatkowo masz ranking i to jest motywacja żeby być najlepszym :) (może będzie z tego e-sport :P)

1452284540-syg_sashimo.png

Opublikowano

PS: Po co ci zdobywanie eq za pvp ważny jest skill a nie eq dodatkowo masz ranking i to jest motywacja żeby być najlepszym :) (może będzie z tego e-sport :P)

e-sport z tego już jest. Aktualnie tylko w Azji, ale to kwestia czasu nim wejdzie także do Europy i reszty świata.

Opublikowano

e-sport z tego już jest. Aktualnie tylko w Azji, ale to kwestia czasu nim wejdzie także do Europy i reszty świata.

Wiem chodziło mi właśnie że będzie e-sport w europie :)

1452284540-syg_sashimo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...