Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Członkinie załogi (nagrody za ostatnie miesje na stug IV)

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wytłumaczyłby mi ktoś o co z nimi chodzi i jaki mają % doświadczenia po rekrutacji? Oraz czy ten stug to jest taki jakby czołg premium czy zwykły szarak? :P

Opublikowano

Dostajesz załogę wyszkoloną na 100% z 1 perkiem (BiA w wersji kobiecej), lecz następny perk rozwija się tak szybko, jak w zwykłych załogach ten 1.

Stug jest czołgiem premium, podobnie jak inne czołgi z misji.

Opublikowano

Witam, wytłumaczyłby mi ktoś o co z nimi chodzi i jaki mają % doświadczenia po rekrutacji? Oraz czy ten stug to jest taki jakby czołg premium czy zwykły szarak? :P

Członkinie załogi - dostajesz jedną za ukończenie 15 misji w danej kategorii rodzaju czołgu (wyróżnienie, do otrzymania członkini nie jest wymagane). Po ustawieniu członkini danego przypisanego czołgu, zdobędzie ona 100% podstawowych umiejętności, wbudowany perk, który działa, kiedy na jednym czołgu będziemy posiadać same kobiety za kółkiem (tym perkiem jest tak zwane kobiece BiA). Oprócz tego dostaniesz do wyboru jeden perk, który od razy dostanie 100% oraz kolejny, który dopiero zaczniesz szkolić.

Stug IV działa jak każdy czołg premium, możesz zbierać wolne doświadczenie, szybciej szkolić załogę, czy też szybciej zarabiać kredyty.

Pamiętaj jednak, jeśli chcesz zdobyć ten czołg, musisz wykonać w każdym rodzaju 15 misje z wyróżnieniem, inaczej czołg ten nie zostanie czy przyznany.

Jakbyś miał jakieś wątpliwości, co do wyboru perków na dany czołg, dawaj znać, pomożemy :).

graphic.png

Opublikowano

Stug IV działa jak każdy czołg premium, możesz zbierać wolne doświadczenie, szybciej szkolić załogę, czy też szybciej zarabiać kredyty.

Tylko że czołgi z misji osobistych nie zarabiają jak premki, tylko jak normalne czołgi

signature.png

Opublikowano

Członkinie załogi - dostajesz jedną za ukończenie 15 misji w danej kategorii rodzaju czołgu (wyróżnienie, do otrzymania członkini nie jest wymagane). Po ustawieniu członkini danego przypisanego czołgu, zdobędzie ona 100% podstawowych umiejętności, wbudowany perk, który działa, kiedy na jednym czołgu będziemy posiadać same kobiety za kółkiem (tym perkiem jest tak zwane kobiece BiA). Oprócz tego dostaniesz do wyboru jeden perk, który od razy dostanie 100% oraz kolejny, który dopiero zaczniesz szkolić.

Pamiętaj jednak, jeśli chcesz zdobyć ten czołg, musisz wykonać w każdym rodzaju 15 misje z wyróżnieniem, inaczej czołg ten nie zostanie czy przyznany.

Jakbyś miał jakieś wątpliwości, co do wyboru perków na dany czołg, dawaj znać, pomożemy :).

EEE chwile, 15 misje musze wykonać z wyróżnieniem? o_O A jak zrobiłem tą 15 misje i dostałem czołgistke to ukończyłem ją z wyróżnieniem??

Opublikowano

EEE chwile, 15 misje musze wykonać z wyróżnieniem? o_O A jak zrobiłem tą 15 misje i dostałem czołgistke to ukończyłem ją z wyróżnieniem??

Jeśli chcesz dostać czołg musisz wykonać wszystkie 15 misje z wyróżnieniem. Jeśli chodzi o członkinie załogi to nie musisz jej wykonywać z wyróżnieniem, jeśli chcesz ją dostać.

graphic.png

Opublikowano

Dalej nie czaje, musze wykonać z wyróżnieniem tylko 15stą każdą misje dla wszystkich typów czołgów, żeby dostać czołg, tak?

A co do czołgu gdzie chce przydzielić żeńską załoge - jest to vk30.01, będe dążyć do tigera, jakie perki wtedy na każdej załogantki? :)

Opublikowano

Jeśli chcesz pominąć jakąś klasę pojazdów np. misje z artylerii musisz pozostałe 4 wykonać z wyróżnieniem - tylko 15, reszta nie ma znaczenia.

Opublikowano

BiA masz na start, możesz dać naprawę i potem reset na mieszane w tym żarówka lub 4x naprawa i u dowódcy żarówa.

Opublikowano

A jakie perki dać do czołgu powyżej?

Zależy od stylu gry. Myślałbym nad pierwszym perkiem pomiędzy camo i żarówką, a naprawą i żarówka. Twoja decyzja, zależy czy będziesz trzymać się bardziej z tyłu, czy bardziej z przodu.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...